Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

11/06/2010: "Bevordering leegstand als sociaal-democratisch streven"

Amsterdam hoeft niet op blonde pruiken te stemmen, het heeft de PvdA en Eberhard van der Laan die een machtiging wil hebben tot preventief interneren ("we weten toch wel wie het tuig is"). En dinsdag 9 november is er een nieuwe ronde ter bevordering van speculatieve leegstand.

schijnheiligaff (30k image)

Schijnheilig roept op tot protest
Klik op meer

Schijnheilig wordt ontruimd! Kom demonstreren!
Lieve vrienden, het droevige bericht is binnengekomen dat aanstaande dinsdag Schijnheilig ontruimd gaat worden. Burgemeester Eberhard van der Laan wil ons ontruimen, terwijl er geen enkel plan is met het pand. Leegstand is het gevolg. Deze prachtige plek waar jullie maandenlang hebben kunnen genieten van optredens, debatten en exposities wordt kapotgemaakt! Wij hebben Schijnheilig met jullie gemaakt, en Schijnheilig heeft nu jullie steun nodig. Het is nu of nooit, tijd om je stem te laten horen, als jij ook vindt dat Amsterdam aan het veranderen is in een kleinzielig spruitjesdorp.

De ontruiming van Schijnheilig? Wat kan ik doen?
Maandag 8 november 18:00, demonstratieve optocht tegen ontruiming In Amsterdam dreigen dinsdag tientallen woningen en culturele plekken te verdwijnen. Leegstand en kaalslag komt ervoor terug. Schijnheilig demonstreert voor haar voortbestaan. Kom mee! We demonstreren tegen ontruiming, voor een vrije stad, waar je niet krom hoeft te liggen om te wonen, en waar je platzak ook nog een leuke avond kan hebben. Kom allemaal maandag zes uur naar Schijnheilig! Vanaf daar vertrekt de stoet om een ludiek protestgeluid te laten horen. Neem toeters en bellen mee. Aansluitend zal er een infoavond plaatsvinden in Schijnheilig waar je het laatste nieuws en de plannen voor de ochtend van de ontruiming kunt horen.

Dinsdag 9 november 6:30, de dag van de ontruiming De ontruiming is gepland op dinsdag 9 november, en wij hebben reden om aan te nemen dat Schijnheilig als eerste aan de beurt zal zijn. Schijnheilig roept iedereen op die hier ooit over de vloer is geweest om te laten zien dat we dit niet over onze kant laten gaan! We organiseren een ontbijt voor iedereen die Schijnheilig de moeite vindt om vroeg voor op te staan, die dinsdag om half zeven ‘s ochtends, wees erbij, kom op tijd! Als er ooit een moment is geweest om er te zijn, dan is het nu. Muziek, eten, en goed gezelschap gegarandeerd!!

Teken ook de petitie
Op deze ite kun je een steunverklaring voor ons achterlaten.
Stuur ook een mail naar burgemeester Eberhard van der Laan om je ongenoegen te uiten, en hem flink te spammen. Een voorbeeldmail is alhier te vinden.


Powered by Greymatter