Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

09/11/2010: "-Am*dam-zondag 19-9 infomidag over de Bajesboten in Zaandam"

De Anarchistische Groep Amsterdam organiseert zondagmiddag 19 september een infomiddag in verband met de aankomende “sluit de bajesboten” demo.
infobollox19sept (214k image)

Er zal een spreker zijn die vertelt over z’n ervaringen op één van de bajesboten. Ook is dit een goed moment om even te komen buurten om te weten te komen of je nog iets kan betekenen voor de voorbereiding van de demo (moeten er nog spandoeken gemaakt worden, kan ik nog helpen met flyers verspreiden of ‘ik heb nog een leuk idee voor de demo, wat vinden jullie hiervan?’)Dus ben je gemotiveerd en wil je wat doen voor deze demo kom dan zeker naar deze middag!
Verder zullen we, om vast in de sfeer te komen, ook nog wat video-tjes van akties rond vluchtelingendetentie laten zien.
En dan is er tot slot nog een pan overheerlijke soep.

Deze middag zal plaatsvinden vanaf 15:00 tot ca 19:00 in De Bollox,

1e Schinkelstraat 14-16, Amsterdam

2 Reacties


Zolang er doctrines bestaan die andere denkwijzes dan de eigen denkwijze automatistisch uitsluiten van wat "betamelijk" zou zijn of "goed" zou zijn, zullen er ook grenzen blijven bestaan die illegalen creëren.
Het anarchisme zal wat dit betreft dus ook eens goed in de eigen boezem moeten graaien, ze helpt zelf mee dit systeem in stand te houden door er deel van uit te willen blijven maken door de eigen besloten denkwijzes die het hanteert.

zei: Hans Langbroek op 18/09/2010 om: 11:18u

Voor bij goed en slecht is het niet fijn toeven
Langebroek. Gelukkig zijn de mensen die tegen de bajes boten en zo protesteren wat praktischer ingesteld dan jij.

zei: nn op 20/09/2010 om: 20:33u


Powered by Greymatter