Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

06/06/2010: "En dan wordt het negen juni"

Gezien op een affiche van een partij voor professionele kijkbuisverslaafden (er zijn weinig andere):
VANDALEN GAAN BETALEN

golfmexico (97k image)
En gij geleuf da?

4 Reacties


Vuile schoften zijn het die hiervoor verantwoordelijk zijn.

zei: Ferry op 06/06/2010 om: 21:08u

Dit is het suces van VVD,PVV en soortgelijke partijen. Zij vinden klimaatverandering en bescherming van natuur en milieu linkse propaganda en laten zulke vervuilingen toe En via afschaffen van regels voor bescherming van natuur, stimuleren ze zulke vervuiling

zei: Harry op 07/06/2010 om: 17:51u

Bovenstaande is het gevolg van een decadente leefwijze van het Westen, die nu overgenomen wordt door de rest van de wereld.
De verloedering van leefwereld en geest is maximaal, de desinteresse in al wat leeft naast de mens zelf eveneens.

Ik ben er schijtziek van, en niemand doet werkelijk wat. Iedereen typt, kletst, discussieert, gaat de dialoog aan, internettert, doet hier een daar iets aan nutteloze politiek, en gaat daarna verder over tot de orde van de dag.
Sportschooltje, tv-kijken, cursusje, huisje verbouwen, kindje voorlezen, websurfen, boodschappen doen en vakantie uitzoeken.

We doen het met z'n allen, allemaal en niemand uitgezonderd.

zei: Hans Langbroek op 11/06/2010 om: 16:21u

@Hans
Je hebt helemaal gelijk wat het handelen van velen.
Probleem is ook media-manipulatie van alle soorten media.
Als mensen eenmaal de tv/radio hebben aangezet zetten ze vaak hun brein uit en geloven alles.
Dat is de manier om een heleboel schadelijke dingen op een zijspoor te krijgen het werkt als volgt: als er een terechte demonstratie is tegen de afbraak van al onze rechten dan is er plots een megaconcert of een belangrijke voetbalwetstrijd en vervolgens denken mensen er niet meer aan om te gaan demonstreren het alom bekende brood en spelen anders gaat het volk zich vervelen.
Burgermedia kan een oplossing zijn ware het niet zo dat die ook steeds meer met niet serieuse onderwerpen en
commerciele shit aankomen
omdat ze er niet goed over na willen denken of het niet kunnen.
Een goed voorbeeld zijn ook de nederlandse 'vrije' radio's veel van deze zenders draaien in de ogen van velen takkeherrie en een hoop gezwam waar je niet goed van wordt.
De vrije zenders die goede programma's maakten zijn oa Vrije Keijser,Radio Wanklank, Radio Banzai enz.
Jammer genoeg zijn deze door prestatiewerkdruk vanuit de maatschappij de nek omgedraaid.
Er zijn nog een paar serieuse zenders over zoals, DFM en Open Radio op internet, MovingRadio in de ether, Radio PL waar nog flink aan getrokken moet worden om meer interviews en reportages met inhoud te maken en minder house, techno en ander harde muziek tussen serieuse onderwerpen zetten om te zorgen dat ook de rest van de mensen niet gaan afhaken kortom een betere balans met voor elk wat wils.
Bovendien zijn dingen als milieu en klimaat en mensenrechten zeer belangrijk en ik wil ze zeker in een programma opnemen maar daar heb je mensen voor nodig die de tijd en moeite willen nemen om het te maken en die zijn schaars.
Veel problemen in de maatschappij worden bewust gemaakt namelijk eerst alle alternatieven kapotmaken en zie mensen gaan op strooptocht om in hun behoeften te kunnen voorzien en als de nood maar hoog genoeg is worden ethische bezwaren gewoon aan de kant gezet en zie hoe bij sommige mensen misdaad steeds normaler wordt het huidige systeem van neoliberalisme zwengelt dit op alle fronten aan en dat systeem moet echt stoppen willen we een leefbare aarde hebben.
Olierampen, grootschalige industrieele misdaad, mensenrechtenschendingen enz zijn allemaal uitingen dat zo'n beetje alles ver is doorgeschoten richting een catastrofe van ongekende omvang.
Er is een groot probleem dat verandering in de weg staat en waar vele burgers terecht een grote hekel aan hebben en dat is het grote geweld in al z'n soorten wil je dit effectief stoppen dan zul je iets moeten bedenken dat dit overtreft zodat het stopt en dat is reuze moeilijk want hoe doe je zoiets zonder ook met hetzelfde aan te komen wie het weet mag het zeggen.
Bouw gewoon eigengereid weer alternatieven op desnoods dan maar op kleinere schaal en laat je vooral niet door rechtse idioten ontmoedigen.

zei: vrije radiogolfjes op 12/06/2010 om: 02:23u


Powered by Greymatter