Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

05/21/2010: "Voorbereiding Pinksterlanddagen in volle gang"

De voorbereidingen van de Pinksterlanddagen zijn vandaag van start gegaan op het kampeerterrein 'Tot Vrijheidsbezinning'in Appelscha.
Appelscha20052010d (39k image)
Vorig weekend is de eerste tent opgezet, vandaag volgden de kramen en diverse attributen in het kader van de sfeervolle aankleding.
Klik op meer.

Enige tientallen mensen zijn vandaag flink aan de slag geweest om diverse zaken voor elkaar te krijgen
Appelscha20052010e (36k image)
De vlaggen langs de oprijlaan staan in slagorde opgesteld

De stemming is opperbest, het weer prima.
Appelscha20052010a (42k image)

Appelscha20052010b (35k image)
De Zwarte Hond laat zich ook dit jaar niet onbetuigd

Appelscha20052010c (36k image)
Het plaatsen van de kramen is bij deze heren in goede handen

2 Reacties


De PL was weer hartstikke gezellig dit jaar. Er moet me alleen iets van het hart. Bij de ingang kreeg iedereen een enquête mee: ben je voor of tegen een geheel veganistische kantine tijdens de PL. Sommige dierenactivisten vonden dit belachelijk, het veganismegebod zou gewoon opgelegd moeten worden zonder discussie.
De reactie van sommigen op dit idee deed me denken aan een paar eerdere voorvallen, waaronder het gezellige uitje naar het circus van twee jaar geleden, en de discussietechniek van sommigen tijdens vergaderingen. Maar intussen heb ik even nagedacht en ben ik tot de volgende conclusie gekomen:

Dank u god, dat u mij het licht laat zien! De dierenactivisten die een verbod op niet-veganistische producten willen hebben gewoon gelijk! "Vrije keuze", "organisatie van onderop", dat zijn achterhaalde begrippen. Je kunt inderdaad veel beter je mening opleggen aan de massa's via een verbod, veganisten zijn veel anarchistischer dan anarchisten, en wie het daar niet mee eens is, die is een specisistische moordenaar.

zei: Bas Eindhoven op 25/05/2010 om: 16:43u

Begrijpelijke ergernis, Bas. Tegelijkertijd zijn geheelonthouding en vegetarisme van begin af aan de norm geweest op het terrein en op de mobilisatie. Daaraan "onderwerpt" men zich vrijwillig. Al is er altijd speciaal met Pinksteren gezeurd en gezemeld door de te velen die niet buiten de fles kunnen.

Dit soort irritaties hoort bij de traditie. liefde

zei: Prul op 27/05/2010 om: 20:25u


Powered by Greymatter