Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

05/02/2010: "Palestijn Hazem Jamjoum komt op Pinksterlanddagen spreken"

De Palestijnse spreker Hazem Jamjoum (27) zal op zijn tour door Nederland ook de Pinksterlanddagen aandoen.

Hij is een kundig spreker die goed thuis is in de huidige problematiek van de Palestijnen en niet onsympathiek staat tegenover het anarchisme.
Klik op meer.Hazem Jamjoum is 27 jaar en een derde generatie Palestijnse vluchteling. Hij
groeide op in JordaniŽ en Canada. Hazem is in 2003 cum laude afgestudeerd aan de universiteit in Toronto en heeft een BA graad in Internationale Betrekkingen en Vredes- en Conflictstudies.

Momenteel is hij werkzaam voor Badil, het informatie centrum voor de Rechten van Palestijnen en Palestijnse vluchtelingen in Bethlehem. (Zie www.badil.org ) Hazem is zeer welbespraakt en kan erg goed uitleggen en vertellen.
HazemJamjoum (17k image)
Hazem Jamjoum

Hazem kan zowel een overzicht geven van de geschiedenis van de Palestijnen en de Palestijnse vluchtelingen als ook een politieke analyse van de huidige situatie. Verder kan hij over veel verschillende onderwerpen spreken, o.a. 1948, het jaar waarin het Palestijnse vluchtelingenprobleem begon, het ontkennen van het recht op terugkeer van de Palestijnen (de hoeksteen van de IsraŽlische Apartheid), de rechten van Palestijnse vluchtelingen volgens Internationale Wetgeving
IsraŽl en de misdaad van Apartheid.


Powered by Greymatter