Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

04/06/2010: "Help de ontsnapte vluchteling, niet de politie!"

Dordrecht, 23 maart jl. De politie zet een massale klopjacht op touw om een ontsnapte asielzoeker terug te vinden. Het haalt alle kranten en nieuwssites. Hoe kon dit gebeuren? Een deur van een politiewagen opengelaten? Geen handboeien om?

kick_the_cop (61k image)

Park afgegrendeld. Politiehond op zijn spoor gezet. Helicopter met warmtecamera's de lucht in. Sms alert rond gestuurd. Gezocht in omliggende wijken. Snel werd het signalement van de uitgeprocedeerde man verspreid, als ware hij een gevaarlijke zware crimineel, een moordenaar, verkrachter, gewapende gek. Het volk spreekt er schande van.

klik op meer

Ja, het volk spreekt er schande van. Niet van het feit dat deze man zo werd opgejaagd, nee, vanwege het feit dat hij kon ontsnappen. Een, nog summiere, 'bloem'lezing uit reacties:

“natuurlijk neemt die vent weer de benen, net zoals zovelen uit de bak en tbs-klinieken”

“de deur naar nederland staat al jaren open hoor”

“zelfs die ene die daadwerkelijk word uitgezet lukt ze niet!”

“weer een iligaal die om aan geld te komen allerlei onzin moet uithalen ( zwart werken, overvallen plegen,enz,enz,)”

“Wanneer houdt dat softe gepamper nu eens op in Nederland? In de boeien en deuren op slot.”

“Dus na jaren procederen op mijn kosten kan hij nu jaren doorprofiteren.”


Het jarenlang gevoerde haatzaaibeleid heeft feilloos gewerkt. Dank u wel, Albayrak, dank u wel, Verdonk, dank u wel, Hirsch Ballin, dank u wel, Donner. U heeft allen een prima sfeer geschapen waarvan racisten als Wilders moeiteloos kunnen profiteren, en waarvan u zelf op uw beurt weer profiteert door de ontstane legitimatie voor nog meer criminalisering, law & order maatregelen, anti-terreurwetten en privacyschending, want u mag om stemmen te winnen niet onderdoen voor de man met de grootste bek en het blondste kapsel.

De media lusten er pap van! Beste burger, weet u meer over deze ontsnapte illegaal? Het mag. Verraad is in. Geneert u niet. Tip De Telegraaf! Bel de politie! (in die volgorde). Bij voorkeur met voor- en achternaam, nationaliteit, leeftijd, seksuele voorkeur, huidskleur, en natuurlijk: zijn verblijfplaats. Wow, wat spannend allemaal. Vergeet niet even een filmpje te maken voor YouTube en Geen Stijl. Zo'n enge man ontsnapt, wie weet krijgen we nog een spectaculaire achtervolging door de buurt..

Voor het schrijven van dit stukje heb ik nog eens even gegoogled, en wat vind ik? Het politiebericht, waarin staat: “De man was niet verdacht van een misdrijf, hij is niet gevaarlijk of zelfs vuurwapengevaarlijk.”
Waarom dan toch zo'n ophef? Ze weten donders goed met wat voor jongen ze te maken hebben! Wie gelooft er nog dat die jongen niet gevaarlijk is als zulke middelen worden ingezet? Juist. Niemand. Daarom dus.

“19 jaar! Hij is net zo oud als mijn zoon!” roept een vriendin van mij uit. Als ik in Dordrecht had gewoond, was ik terstond, met een stapeltje kleren die er heel anders uitzien dan degenen die voldoen aan het signalement, in mijn auto gestapt en op zoek gegaan naar de jongen. Had ik hem zien lopen of schuilen, dan had ik het portier aan de passagierskant opengezwaaid zodat hij in kon stappen. En dan maar hopen dat hij het zou durven te vertrouwen. De meeste Nederlanders helpen tenslotte de jagers, niet de prooi.

Ik roep een ieder op in voorkomende gevallen de ontsnapte te helpen wegkomen, op wat voor manier dan ook. Oh ja, hulp bij ontsnappen is strafbaar. Maar ach, wat dondert het? “Er is pas vrijheid als ieder vrij is” stond er op een spandoek gehangen aan het bezette in aanbouw zijnde detentiecentrum op Rotterdam Airport, twee dagen na de ontsnapping. Laten we daden bij woorden voegen.

Joke Kaviaar, 6 april 2010

4 Reacties


Het is duidelijk dat onschuldige vluchtelingen ook in Nederland niet veilig zijn.Dus dan maar weer op de vlucht.
De politie, maakt het wel bond om zo'n zwak persoon aan te pakken alsof het een harde crimineel is.
De georganiseerde misdaad gaat vrijuit en een vluchteling wordt met alle mogelijke middelen achtervolgd.
De omgekeerde wereld,maar dat was met dominantie van P.Fortuin ook te verwachten.
Zwakkere oppakken en sterkere laten lopen
En na Fortuin is deze trend doorgezet,naar migranten, vluchtelingen en asielzoekers
En de "witte" bevolking met hun sympatisanten, stimuleren het en zien het opjagen van zwakkeren een volkssport
Deze trend zal pas eindigen als massaal bij bevolking een bewustzijnsverandering optreedt, wat ik niet verwacht, of de hele getinte en gekleurde bevolking compleet onder controle wordt gebracht, wat leidt tot neo-kolonisatie, slavernij en genocide op andere volkeren door "witte"en hun sympathisanten( (hindoestanen bv)
En dan is de hel op aarde voor iedereen een feit. De getinte bevolking leeft in angst om uitgeroeid te worden, de "witte"bevolking en hun sympathisanten leven in in angst voor verzet en aanslagen.

zei: Harry op 09/04/2010 om: 01:51u

Gisteravond zag ik een film op televisie (ja, ik keek ook een keer televisie...) die over jagen voor de fun op mensen ging. Een film van Jean-Claude van Damme.
Wat je hier beschrijft, zo'n gigantische heksenjacht op een gewoon jochie klinkt als het waar is inderdaad nogal overtrokken uitgevoerd.
Er zijn heel wat zaken die een stuk dringender zijn waar al dat geweld niet voor uit de kast getrokken wordt.

zei: Hans Langbroek op 11/04/2010 om: 21:21u

@ Hans
Je hebt gelijk.
Alleen er heerst een sfeer in Nederland en EU, dat ook de politie zich populair kan maken met jacht op immigranten.
Waarschijnlijk zal dat ook meegespeeld hebben.

zei: Harry op 12/04/2010 om: 01:53u

@ Hans
Je hebt gelijk.
Alleen er heerst een sfeer in Nederland en EU, dat ook de politie zich populair kan maken met jacht op immigranten.
Waarschijnlijk zal dat ook meegespeeld hebben.

zei: Harry op 12/04/2010 om: 01:54u


Powered by Greymatter