Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

03/08/2010: "Strukton tekent voor nieuw justitieel complex Schiphol"

Uit een artikel in Cobouw van 5 maart jl. blijkt dat het consortium JCSchiphol, waarvan Strukton deel uit maakt, op het punt staat het contract ter waarde van 400 miljoen te tekenen om het nieuwe justitieelcomplex op Schiphol, inclusief detentie- en uitzetcentrum, te bouwen en exploiteren voor 25 jaar.

DC16_27mrt2008_ondertekening1 (100k image)
27-3-08: het tekenen van het contract voor de bouw van de grensgevangenis op Rotterdam Airport

Tot dusver was het slechts een gerucht, maar uit het interview met pps-directeur Erik Hermsen van Strukton blijkt het nu duidelijk.

klik op meer

Dat betekent dus ook opnieuw de betrokkenheid van EGM architecten en Ballast Nedam bij de publiek private samenwerking om een nieuwe grensgevangenis te bouwen. JCSchiphol bestaat voor een groot deel uit DC16, dat eerder het contract tekende voor het nieuwe detentiecentrum op Rotterdam Airport.

Andere deelnemers aan JCSchiphol lekten, met hen, al eerder uit in een door Onderzoeks Collectief Asielextremisme (OCA) gelekt document.

Donderdag 11 maart houden we een lawaaidemonstratie bij EGM architecten in Rotterdam. Het is niet alleen STOP DC16 wat we ze nu te zeggen hebben, maar ook: STOP JCSCHIPHOL! Des te meer reden voor een heleboel herrie aan de poort van EGM architecten aanstaande donderdag!

We verzamelen om 12 uur bij de achterkant van station Rotterdam Centraal. Zie de oproep.

Citaat uit het artikel in Cobouw:

"Strukton is betrokken bij het Montaigne-lyceum, afvalzuivering Harnaschpolder en Houtrust en de renovatie van het ministerie van FinanciŽn. Daarnaast loopt de uitvoering van de IB-groep/belastingkantoor Groningen en Kromhoutkazerne.

Het bedrijf bouwt ook mee met de pps-gevangenis bij de luchthaven Rotterdam en staat op het punt te tekenen voor het justitieel complex bij Schiphol.

Hermsen wil niets kwijt over de laatste twee projecten en verwijst daarvoor direct naar de Rijksgebouwendienst, die alleen bevestigt dat de gunning van de pps bij Schiphol zo goed als rond is."2 Reacties


somber wink confused huilen LOL liefde help!! oke idioot cool eh? somber help!! jaja wink razz razz jaja blozen boos, grr boos, grr liefde huilen LOL

zei: claudia op 14/03/2010 om: 18:48u

het bedrijf doet het andres in rottedam razzen hebt pp gevangenis

zei: poephoofd van11 op 14/03/2010 om: 18:50u


Powered by Greymatter