Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/31/2010: "Nieuw politiek eetcafé in Arnhem: De Mallemoere"

Afgelopen zondag 24 januari is in Arnhem een nieuw politiek eetcafé van start gegaan, De Mallemoere genaamd.
mallemoere08 (22k image)
Iedere eerste en derde zondag van de maand wordt er een veganistisch én biologische maaltijd voor een lage prijs, 5 euro, geserveerd. Bovendien is er een boekenstand aanwezig met boeken over allerlei thema’s als dierenrechten, duurzaamheid, klassestrijd, anarchisme, veganisme etc. tevens zullen er info-avonden worden georganiseerd na de maaltijd.
Klik op meer.

Met De Mallemoere is een nieuwe ontmoetingsplek in Arnhem gecreëerd (gelegen in het aloude Casa de Pauw) waar men elkaar kan treffen, waar informatie voor handen ligt, waar je inspiratie op doet. Je kunt ook gewoon lekker een hapje komen eten natuurlijk.

Bij de opening op zondag 24 januari 2010 zat de zaak helemaal vol! Het menu bestond uit een linzen-tomatensoep, aardappels en pastinaak uit de oven, sla met winterpostelein, winterpeen, bietjes en gemarineerde tofu. Als dessert hadden we een mini-muffin in appel-vanillesaus. Alles bio. Voor maar 5 euro!

De initiatiefnemers stellen hulp op prijs. Als je graag mee wilt doen om, stuur even een mailtje naar dit mailadres en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer er mogelijk is.

De Mallemoere is iedere eerste en derde zondag van de maand geopend vanaf 17:00 tot 22:00 uur. Om
18:00 uur wordt het eten geserveerd. Om 20:00 uur start de info-avond. Op 7 februari is het volgende eetcafé. Kom langs (om 17:00u open) of reserveer om zeker te zijn van een plekje.

De Mallemoere draait in De Pukkel gelegen aan de Oude Velperweg 36 in Arnhem (vijf minuten lopen vanaf station Arnhem Presikhaaf). Sommigen kennen het beter als Casa de Pauw.

Websites
http://www.mallemoere.nl /

http://www.typewriterdistro.nl/


Powered by Greymatter