Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

12/23/2009: "DRINGEND GEZOCHT: psychiater, psycholoog of huisarts met BIG-registratie"

trauma (65k image)

trauma

De IND wil Ricky O., overlevende van de Schipholbrand, zo spoedig mogelijk uitzetten naar Nigeria.
Klik op meer.

Ricky bevindt zich op het moment in detentiecentrum Alphen aan den Rijn voor het uitzitten van een straf van een ander wiens identiteit hij heeft gebruikt.

Vanaf 24 december komt hij in vreemdelingenbewaring en er is al toestemming tot uitzetting. De voorbereidingen voor zijn uitzetting zijn in een zeer ver gevorderd stadium, aldus Ricky’s advocaat.

Ricky is zwaar getraumatiseerd door de Schipholbrand. Het is voor hem zelfs al een ramp om opgesloten te zitten!

Het is mogelijk dat een nieuwe verblijfsprocedure voor Ricky gaat lopen als de IND een medische verklaring krijgt waarin staat dat Ricky een trauma heeft opgelopen vanwege de Schipholbrand en dat deze niet behandeld kan worden in Nigeria.

De Nederlandse staat is van de PTSS overtuigd: Ricky heeft het volledige schadevergoedingsbedrag uitgekeerd gekregen wegens post traumatisch stress syndroom, veroorzaakt door de Schipholbrand en de ‘behandeling’ daarna door justitie,.

De staat heeft in 2007 een poging ondernomen Ricky uit te zetten, hij zat toen in uitzetcentrum Zestienhoven (voor verslag, zie deze pagina en deze op Vrijheid van Beweging. Ricky wordt daarin ‘Wilson’ genoemd).

Destijds is deportatie niet gelukt. Laat het ook deze keer niet lukken, laat het NOOIT lukken!

Het is de schuld van de Nederlandse staat dat Ricky en de andere overlevenden de Schipholbrand hebben moeten meemaken. De staat heeft hen een zwaar trauma toegebracht, de staat moet zijn verantwoordelijkheid nemen: laat deze mensen in Nederland blijven!!

De advocaat van Ricky zoekt dus een psychiater, psycholoog of huisarts met BIG-registratie die bereid is op zeer korte termijn bij Ricky op bezoek te gaan. Voor meer informatie, mail info@vrijheidvanbeweging.nl met als onderwerp ‘Ricky O.’.

2 Reacties


Succes bij het vinden van een medische arts, psycholoog, psyciater voor een objectieve en een gedegen onderzoek van Ricky

Men zou al trauma's krijgen bij het opgesloten zitten in een detentiecentrum
Ze lijken wel erg veel op Guatamo Bay
Nederland heeft niets geleerd van de Amerikaanse situatie?
Guatamo Bay wordt ontmanteld, wegens slechte reputatie en schenden van de internationale rechten van de mens

zei: Harry op 24/12/2009 om: 12:55u

Lees de stukken over de gevangen genomen RAF leden er maar eens op na, daar is dit niets bij, de Nederlandse overheid is een beetje hypocriet om naar anderen te wijzen en zijn zelf geen haar beter.

zei: Colani op 04/01/2010 om: 23:20u


Powered by Greymatter