Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/15/2009: "Picketline Woe 21-10 tegen Randstad in Amsterdam"

Woensdag 21 oktober houdt de Anarchistische Groep Amsterdam (AGA) weer een picketline tegen de werving van detentietoezichthouders (bewakers) voor vluchtelingengevangenissen. Adecco en Randstad, twee uitzendburo's, zijn inmiddels in meerdere steden al een aantal keer geconfronteerd met protesten tegen deze praktijk. Kom ook en demonstreer mee!
adeccorandstad (220k image)
Waar: Station Amsterdam Bijlmer Arena, beneden bij de trapen
Wanneer: Woensdag 21 oktober
tijd: 13:00

We zullen de medewerkers van de uitzendburo's oproepen de werving van gevangenbewaarders te stoppen. De bezoekers roepen we op om zulk werk niet te gaan doen en voorbijgangers worden ge´nformeerd. De actie wordt georganiseerd door de Anarchistische Groep Amsterdam, dat is aangesloten bij de Vrije Bond. Wij zijn van mening dat geen enkel bedrijf mee moet werken aan het opsluiten van mensen en spreekt de medewerkers van die bedrijven hier ook op aan. Diverse uitzendburo's, met name de twee bovengenoemde, zijn erg actief in het werven van nieuwe bewakers.

Daarbij hebben we een poster laten maken (zie hierboven) tegen Adecco & Randstad.
als je een pak wilt hebben om te verspreiden mail ons dan en dan sturen we het op.

Mocht je niet kunnen komen, dan kan je altijd nog naar de lawaai demonstratie (Zondag 18 oktober) bij Kamp Zeist, georganiseerd door de AAGU


Powered by Greymatter