Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

03/30/2009: "Vrijdag 3 april AGA info avond in Zwolle"

Anarchistische Info//Discussie//Film avond samen met anarchistische groep Amsterdam

Het afgelopen half jaar heeft de Anarchistische Groep Amsterdam (AGA) een aantal activiteiten georganiseerd om geld op te halen voor de heruitgave van een boek over de geschiedenis van de Federactión Anarquista de Uruguay. In april en mei gaan ze daar een vervolg aan geven in de vorm van een kleine infotour door Nederland. vrijdag 3 april komen ze bij ons in zwolle langs.
58540 (139k image)

Het doel van de avond is om geld op te halen voor de heruitgave van het boek. dus doneer gul. Maar daarnaast ook een moment om van gedachten wisselen over de mogelijkheden die anarchistische groepen/organisatie bieden en natuurlijk om wederzijdse contacten te versterken..

We zullen rond 19.00 beginnen met een veganistisch buffet verzorgd door vega/bio keuken de brandnetel. Tijdens het buffetje Live muziek door lennard. ongeveer om 20.00 zal de AGA wat over zichzelf vertellen, wat ze doen, waarom ze in Zwolle zijn en wat hun beweegredenen zijn . daarna zullen we de flim ‘Ácratas’ vertonen, deze gaat over de spectaculaire acties van de anarchistische onteigenaars van de jaren twintig en dertig in Argentinië en Uruguay.

Wil je mee buffeteren, reserveer dan even door te mailen naar: brandnetel@zacollectief.org

Z.A.C
Zwols Anarchistisch Collectief
Blekerswegje 6
Kijk voor meer info op de site van het Z.A.C.


Powered by Greymatter