Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

03/18/2009: "Vluchtelingen Aktie Komitee Infoavond in Bossche Knoflook"

Naar aanleiding van een aantal geslaagde acties houdt het vlaamse VAK (Vluchtelingen Actie Komitee) dit jaar een infotoer door BelgiŽ.
knoflook (19k image)
Deze zal op 28 maart ook het Bossche Knoflook aandoen.
Klik op meer.

In juni blokkeerden zo'n 25-tal activisten het gesloten centrum van Merksplas, nabij Antwerpen door zich voor de hekken vast te ketenen. Enkele maanden later herhaalden ze de actie aan het gesloten centrum van Vottem, nabij Luik, dit maal met een tachtigtal actievoerders. Door de akties konden die dag geen mensen uitgewezen worden vanuit deze deportatiecentra.

De acties gingen telkens gepaard met een oproep om de deportatiemachine op Europees niveau te stoppen. Omdat we onderschrijven dat het verzet tegen detentiekampen en het inhumane migratiebeleid naar een internationaal, Europees niveaugetilt moet worden, hebben de Inlichtingendienst en de Anarchistische Anti-deportatiegroep Utrecht het VAK uitgenodigd voor een infoavond in Knoflook.

Hun bezoek aan 's Hertogenbosch wordt helaas de enige stop in Nederland. Iedereen die begaan is met dit thema en die graag het waarom, hoe en wanneer van deze acties en toekomstige plannen wil kennen, kan zich niet permitteren om deze avond te missen!!

Geen grenzen, geen naties, stop deportaties! De Inlichtingendienst begint om 20.00uur.

Knoflook
Havendijk 3
5211 VC Den Bosch

knoflook.verenigingontspoord.org


Powered by Greymatter