Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

02/05/2009: "Voor een joet zit je goed in Leiden"

In de Koppenhinksteeg te Leiden heeft men vertrouwen in de toekomst.

aandeelklein (5k image)

Klik op meer

Een bericht van de Linkse Kerk:

Onlangs was in ons fantastisch Leiden uitgerekend de Marinus van der Lubbezaal het toneel voor de emissie van het jongste aandeel voor de Nederlander in bange dagen. Op deze datum zag het tamelijk briljant opgezette Terrace-fund het licht. In dagen van tuimelende koersen, Neerstortende beurshandelaren en zenuwslopende beurstijdingen betreedt de Koppenhinksteeg Investment Group het strijdtoneel van de high-finance met de hoop voor de toekomst van Neerlandsch economisch bestel.

Nu eens niet alleen voor de gewone burger, de sappelende "Jan die met de pet rond gaat", neen, open en bloot op de markt, dus ook voor hen die dachten nooit meer een portefeuille te beheren. Het Terrace-fund is een ingenieus uitgewerkt financial floatingdevice voor eenieder die gelooft in zero risico combined met ultimate profit. Het terrace-fund is de legale variant van handelen met voorkennis, voor hen van u met die vooruitziende blik. Het Terrace-fund om kort te gaan, is de mogelijkheid woekerwinst te slaan uit de onhoudbare juridische positie waarin de gemeente zich heeft genesteld.

Uw kans op winstdeelneming in de uitkomst van de rijke gare aan bodemprocedures, korten geding, bestuursrechtelijke nevenactiviteiten en de uiteindelijk toegewezen financiële schadeloosstellingen. 125% return-on-investment per deelname van slechts 10 euro een aandeel over een verwachte looptijd van 3 maanden tot 3 jaar. De hiermee geschapen solvabiliteit wordt aangewend ter ondervanging van de kosten van de juridische begeleiding ter continuering van de cultureel-sociale diversiteit in ons fantastisch Leiden en de maximalisering van de schadeloosstellingssom vanuit welke dividend zal worden uitgekeerd. Onder het motto Willen Is Nemen is dit een WINWINWIN opportunity waarin velen u al voorgingen! Wees geen dief van uw eigen Portefeuille! Teken in!

U kunt een aandeel bemachtigen door €10 over te maken op rekeningnummer 9432856 t.n.v. Leids Weggeeffonds, Leiden en o.v.v. “aandeel + uw adresgegevens”. De aandelen zijn tevens te koop aan de bar van de Linkse Kerk.

2 Reacties


Is dit nu anarcho-kapitalisme? idioot

zei: jan bervoets op 06/02/2009 om: 16:48u

eindelijk wat voor uit gang
weg met de skips en uitkering
ranzige kleding en zielig doen
en goedkoop bier
KOOP DE WERELD VRIJ!!!!!!!
ANGST VOOR GELD IS ANGST DAT JE IDEALEN TOCH NIET ZO DIEP GAAN ALS JE ZELF DENKT

zei: mixt op 08/02/2009 om: 15:02u


Powered by Greymatter