Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/13/2009: "Schoenen voor George W."

Na 8 jaar een oorlogspresident in het Witte huis gehad te hebben hebben wij nu de gelegneheid voor een hartverwarmend afscheid.
President Bush verlaat op 19 januari het Witte huis en maakt plaats voor een
nieuwe president.


shoeshistory (331k image)
Klik op meer

Na 8 jaar een oorlogspresident in het Witte huis gehad te hebben is het tijd voor een hartverwarmend afscheid.

Hij verdient natuurlijk een groots afscheid met van alles er op en aan. Na 8 jaar oorlog in Irak, Afghanistan en de onverbreekbare steun aan de regering van IsraŽl is er genoeg, meer dan genoeg ellende uitgestort. Sommige mensen proberen nog gezellige en goede momenten uit zijn carriŤre te
halen maar dat kan op de achterkant van het kleinste lucifersdoosje.

Natuurlijk kan hij altijd gaan voor Hollywood want als je met zo'n serieus gezicht elke keer je oorlogsboodschap brengt en vele landen je kritiekloos volgen ,dan moet er toch iets zijn van talent. Talent in de propaganda, het verkondigen van het beschavingsniveau van het westen en de grote dreigingen. Niet te vergeten zijn boodschap van God die hij op een nacht heeft ontvangen waarin hij werd opgeroepen om oorlog te voeren tegen Irak. Nou dan heb je het toch ver geschopt in het leven.

Wij willen het voorbeeld volgen van de Iraakse journalist die de moed had om Bush die zijn land in puin geschoten heeft, zijn schoenen toe te werpen.

Wij willen zoveel mogelijk schoenen verzamelen om het afscheid zo indrukwekkend mogelijk te maken.
Een ieder kan een boodschap schrijven die dan aan een schoen verbonden wordt. Boodschappen van blijdschap,vreugde,verdriet of aanbevelingen voor een volgende stap in zijn leven, alles is welkom en zal bezorgd worden. Mocht je ook nog ideeŽn hebben voor een nieuwe baan of een baan in de aanbieding dan kun je dat ook melden.

Mocht je muziek willen maken, een dansje opvoeren of iets anders laat het dan ook even weten.

Stuur je boodschap naar dit adres en alles komt voor elkaar.

Wil je aanwezig zijn om zelf de schoen te overhandigen dan kan dat op maandag 19 januari van 15.00 tot 19.00 uur voor de Amerikaanse ambassade te Den Haag

Zet je beste schoentje voor en ga voor creativiteit.


Powered by Greymatter