Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

12/09/2008: "De staat verdrukt..."

Morgen, 10 december, wordt een algemene staking georganiseerd in Griekenland. Deze was al gepland voordat Alexis Grigoropoulos werd doodgeschoten zaterdagavond - hetgeen geleid heeft tot vele gevechten op straat tussen demonstranten en politie en tot de bezetting van universiteiten in de grote steden.
politieathene (28k image)

De zich conservatief noemende regering van Griekenland heeft verklaard zich met alle geweld te zullen verzetten tegen de oproeren, die naar de regering verklaart de staat zelf in gevaar brengen.
Als dat eens waar mocht zijn.

Vandaag 9 december zijn demonstraties voorzien in verband met de toestand in Griekenland - om 18 uur vanaf Den Haag Centraal en om 22 uur (!) vanaf het Stationsplein in Nijmegen.

Wordt vervolgd.

2 Reacties


Ik had graag bij de protest demonstraties geweest maar ja als Bijstander heb ik geen geld voor de trein reizen. Inmiddels heb ik wel een link naar devrije.nl op mijn site die wel al is aangemeld bij zoekmachine(s) maar nog te nieuw is om al daar zichtbaar te zijn. Dat is dan een van mijn bijdrages. Verder wil ik graag flyers uidelen met betrekking tot de strijd maar hoe daar aan te komen ? Ik zal een printje maken van de aankondiging demonstratie en dat in het dorp ophangen zo hier en daar.

zei: R. Ton op 09/12/2008 om: 18:07u

Op mijn blog (gelinkt, klik op mijn naam) probeer ik momenteel een overzicht te geven van de situatie, vanuit anarchistisch oogpunt. Ik neem informatie van forums, anarchistische infosites en van contacten ter plaatse, maar als jullie iets weten dat ik niet weet, laat het me dan zeker weten.

zei: Pieter op 11/12/2008 om: 21:55u


Powered by Greymatter