Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

11/25/2008: "Sla vooral in op de jonge vrouwelijke docenten"

Onrust op straat, in bedrijf, school of universiteit? Laat een bom afgaan en ram er op in. Uitzonderingstoestand is uitzonderingstoestand - begrepen, inderdaad...


Brera, Milaan, op rustiger dag

Klik op meer


Italië is inmiddels een openlijk fascistische staat geworden, met mediatycoon Berlusconi aan het hoofd, de anti-immigratiepartij Lega Nord, die ook iets tegen de te donkere zuiderlingen "uit eigen land" heeft aan het bewind, en niet te vergeten de openlijke fascisten die zich nu Nationale Alliantie noemen.
Oud-minister van binnenlandse zaken Cossiga gaf een interview aan de krant van laatstgenoemde partij met nuttige adviezen voor zijn opvolger Maroni, lid van de Lega Nord. Cossiga zou wel raad weten met de onrust aan de scholen en universiteiten;

Maroni moet doen wat ik deed toen ik minister van binnenlandse zaken was. Hij moet de politie van de straat en de universiteiten halen, de beweging infiltreren met geheime agents provocateurs die tot alles bereid zijn, en de demonstranten tien dagen hun gang laten gaan met het vernielen van winkels, het in brand steken van auto´s en een chaos maken van de steden. Daarna zullen, met instemming van het publiek, de sirenes van de ambulances harder klinken dan die van politieauto´s. De veiligheidstroepen moeten de demonstranten zonder genade afslachten en ze allemaal in het ziekenhuis laten belanden. Ze moeten ze niet arresteren, want justitie zou ze toch maar meteen vrijlaten, maar ze moeten hen in elkaar slaan. En ze moeten vooral ook de docenten die hen opstoken in elkaar slaan. Niet de oudere mannelijke docenten natuurlijk, maar de jonge vrouwelijke.


Zo doen wij dat dus, om met een zich studentenleider noemend type uit de jaren tachtig te spreken (thans baasje te Amsterdam).
Meer hier en hier.


Powered by Greymatter