Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

11/05/2008: "Anarchistische boekenmarkt 2008"

In weerwil van eerdere geruchten - waar we geen aandacht aan besteed hebben - zal er ook dit jaar een Anarchistische Boekenmarkt in Utrecht gehouden worden. Noteer het, nadere gegevens volgen hopelijk.

Klik op meer
Update 9 november

Zaterdag 20 december 2008 - Utrecht - 11:00-18:00:
Anarchistische boekenmarkt
Voor de negende jaar achtereenvolgende keer. Veel stands met boeken, brochures, posters, muziek en andere info (in het ACU) en workshops en films. Vanaf 18:00 eten in het ACU, daarna spelen er verschillende bandjes. In ACU (Voorstraat) en de Moira. Toegang gratis.

Update 9 novemberIn tegenstelling tot wat we eerder schreven vindt de Boekenmarkt dit jaar niet plaats in de Kargadoor, aangezien deze deels al is verhuurd, zo laat de organisatie die dit jaar voor het eerst is aangetreden, ons weten. Nadere berichtgeving zal spoedig volgen!

Tweede naschrift: spijtig voor Respect voor Dieren, ik had de commentaren verwijderd met de bedoeling dit hele item te schrappen en elders te herbouwen, en toen pas merkte ik dat iemand anders het al geactualiseerd had. Aan de actiedag van Respect voor Dieren zullen we spoedig ook aandacht besteden.


Powered by Greymatter