Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/28/2008: "Juridische ondergraving van de staat"

De Vrije ontving van een van haar lezers een oproep om de staat op juridische wijze te ondergraven.
heart_blackandwhite_sized (10k image)
Klik op meer voor de oproep.

Beste lezers van De Vrije,

De staat is juridisch een corporatie, een niet bestaande artificile entiteit. Na het jarenlang bestuderen van een juridische groep uit de VS die systematisch de staat binnen de staat boycot door juridische argumenten en het ontwijken van minimum-contact met de staat, ben ik tot de conclusie gekomen dat er juridisch een begin kan worden gemaakt met het onderhandelen over het territorium van de staat en de juridische status van het individu die uit de soevereiniteit genomen moet kunnen worden.

Wie hieraan wil meedoen vraag ik te reageren want ik heb geen zin het alleen te doen noch heb ik daartoe de middelen.

Die groep uit de VS vormt dus een uitzondering binnen de staat puur en allleen om niet onder de autoriteit van de staat te vallen. Zij hebben daarbij geen recht op land maar wel op vrijheid. IK wil naar aanleiding van hun juridische succes onderzoek starten of zoiets ook in Europa kan, omdat het op basis is van internationaal recht dat zij dit doen.

Omdat de staat een leugen is en liegt over zijn bestaan is in het recht te onderhandelen over uittreding van de staat met land en al. Het is de meest directe praktische manier, om de staat juridisch juist van zijn status te ontdoen. Juridisch is een kernwoord hierbij: het perceelnummer is ongeldig.

Reageer je? Graag!

Peter Jan

4 Reacties


Beste Peter Jan,

Het klinkt interessant, maar je moet het wel veel meer toelichten lijkt mij.

zei: Prul op 28/10/2008 om: 23:12u

Hoi Jan,

Ik ben erg benieuwd naar die groep in de VS. Is daarover info te vinden op het internet?

Iets meer toelichting is inderdaad wel handig.

zei: Martijn op 29/10/2008 om: 07:58u

Vraag: wat willen zij?
Hun paspoort inleveren?
Belasting weigeren? (wilde ook Thoreau, Tolstoy, Gandhi, Bart de Ligt)
Vrijuit schooljongetjes of zelfs negertjes neerschieten zonder dat de politie je oppakt, of zelfs een bestuursgebouw in Oklahoma opblazen?
Kapitaal vergaren zonder dat iemand daarover iets te zeggen heeft - ongeacht de waar die je verkoopt- behalve il capo delle capone?
Of wat o wat???

zei: Jan Bervoets op 29/10/2008 om: 19:14u

Als je protesteert tegen onvrijheid loop je al snel tegen een knuppel aan. Ja ! Dat is nou realiteit ! Dat doet AU !
De macht komt uit de loop van een geweer...nou citeer ik geen anarchist maar het anarchisme van de daad weet wel raad met geweren bewijst de geschiedenis. Weten jullie lieve schatten wat kindjes doen als ze iets engs zien ?? Dan doen ze hun handjes voor hun ogen
in hun beleving is het enge er dan niet. Met andere woorden : lees eens mijn commentaar n.a.v. het gevangenen boten stukje. De realiteit en de inrichting daar van. In verband daar mee vrijheid en onvrijheid.
Met alleen maar quasie intellectuele lucht fietserij komen we er niet. Je kan weglopen, terug vechten of er voor kiezen te sterven door eigen hand of de hand van je onderdrukker. meer smaken zijn er niet en ze zijn niet per se bitter trouwens. Doe iets;
neem je leven in eigen hand. Al is het maar iets kleins. Zeg iets terug tegen je beul.
Bam ! Daar word je keel dicht geknepen als reactie. Nou jij weer...
Veel wijsheid toegewenst.

zei: De harde realiteit in de vorm van... op 29/10/2008 om: 23:49u


Powered by Greymatter