Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/21/2008: "Discussiepuntje: wat is onterechte staatssteun?"

ING is een gezond bedrijf, volgens minister Bos, dat gewoon een beetje een financiële tegenvaller heeft. En dus krijgt die zomaar even tien miljard euro steun. Met mijn financiën gaat het momenteel ook niet zo best, en ik ben ook heel gezond, maar naar die tien miljard kan ik fluiten, ben ik bang. Al helemaal omdat 350 euro voor een televisie volgens de Groningse VVD blijkbaar al véél te veel is.

Leek me interessant om hier eens een discussie over te beginnen, dus bij deze, wat vind jij hier nu van?

4 Reacties


Och, wat kun je anders verwachten? Volgens Bos is het graaikapitalisme nu echt verleden tijd, maar zolang de VVD nog bestaat zullen zij er alles voor doen om de kloof tussen arm en rijk nog zo lang mogelijk te laten groeien.

Nu het nog kan. razz

zei: Uberlex op 21/10/2008 om: 18:49u

Maar Uberlex, het ligt toch niet alleen aan de VVD? Drs. W. Kok is baasje bij de ING-bank, zoals bij veel onder zijn bezieligende (geen tikfout) leiding geprivatiseerde tafelzilverbedrijven. Hij en de zijnen (onder wie mede-Shellknechtje drs. W. Bos) zullen er alles aan doen de rijken rijk te laten zijn, en de armen arm.

Dit hele gedonderjaag is er mee begonnen dat er onbeperkt consumentenkrediet is verleend, vooral in de VS, dat het faillissement daar in feite is afgeschaft voor particulieren zodat je altijd zult blijven betalen, en dat de banken de ongelooflijkste manieren hebben verzonnen die knoeikredieten te herverzekeren of een dekking te geven die er niet is. Voor de familie Doorsnee het huisbezoek of er niet stiekem gehokt wordt, voor de zogenoemde talenten die de banken op de klippen laten lopen een extra miljoenenbonus, anders gaan ze naar de concurrentie (Fortis doet het gerust nog van ons aller geld).

Je verzint het toch allemaal niet.

zei: Drs. Prul op 21/10/2008 om: 20:38u

Belachelijk dat de VVD 350 pleuro teveel vind voor een televisie. Mis je al die verheffende TV spotjes van ze razz

zei: Bolus op 22/10/2008 om: 13:37u

Wat Prul zei.

En anarchisten naar mijn smaak wijzen alle financiele staatsbemoeienis af, of het nou gaat om banken of televisietoestellen.

zei: Laurens op 23/10/2008 om: 16:40u


Powered by Greymatter