Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/07/2008: "Staakt! zeggen ook de liberalen"

In de berichtgeving van de Nederlandse staatsmedia speelt het meest nabije buitenland geen enkele rol (geen enkel buitenland eigenlijk, bij nader inzien). Als dat ene stuk vullis in de Tweede Kamer vindt dat Nederland en Vlaanderen moeten fuseren zeggen de opiniepeilngen: goed idee. De vraag is dan gesteld aan mensen die geen lor afweten van degenen met wie ze willen fuseren.

Alleen even kijken bij de buren onthult het nieuws: er was gisteren zoiets als een algemene staking in België, georganiseerd door de vakbeweging, gericht op behoud van koopkracht. Een aardig beeld: ook de liberalen waren er...

maandag2 (264k image)
Een liberale vakbeweging die meedoet aan een staking...

1 Reactie


Dom gelul, koopkracht!
De meeste modalen hebben geld genoeg te besteden, rijden met stinkende auto's een beetje te forensen en vreten McDonalds elke zondag leeg.
Ze moeten om de twee jaar een nieuwe computer en nog een grotere plasma TV dan de buren.

Laat ze maar gaan staken om het grote graaien door top managers tegen te gaan en dat de zwakkere in de samenleving het beter krijgen. En voor een eerlijke verdeling van de welvaart, schoner milieu, beter openbaar vervoer. Stelletje ongelooflijk kleinzielige ego´sten dit soort stakers!

zei: Bolus op 08/10/2008 om: 10:51u


Powered by Greymatter