Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/23/2008: "De Dorpsstraat in Lunteren"

Hij doet aan ontwikkelingshulp, heet het - daarvoor heeft hij de Naober Stichting, te Lunteren. En cultureel is hij ook, of zou het gelovig zijn? Hij is organist, onder andere in de abdij van Westminster. Voormalig stafchef Henk van den Breemen. In het internationale nieuws.

gezlligewinkelstraat (71k image)
Gezellige straat om atoomaanvallen voor te bereiden

Klik op meer

Van den Breemen en vier soortgenoten hebben een plan om de Westerse Beschaving te redden.
U moet weten dat deze beschaving ernstig bedreigd wordt door wanordelijke mensen die hun plaats in de wereld niet kennen. De wanordelijken moeten degelijk bestookt kunnen worden met kernbommen, vindt onze orgelspelende ontwikkelingswerker uit Lunteren.
The Guardian, met een verhelderende samenvatting van het betoog van deze voormalige Nederlandse topgeneraal, een gevaarlijker mannetje dan dat malle Kamerlid dat voortdurend de aandacht krijgt.

NRC-Handelsblad heeft een pdf van het plan van het vijftal.

Een weblog van Vrij Nederland vermeldt zelfs het adres in Lunteren van dit plan ter redding van de bschaving. (Enfin, het staat ook in het pdf).

En om het beeld te completeren voormalig staatssecretaris Roberts (van onder Reagan!) die machteloos vuur spuwt over ons vijftal.
Het gat niet goed met"ons" in Afghanistan, we weten hoe de nederlaag van de Sowjet-Unie daar het einde van de Sowjet-Unie werd en dus is de beschaving in gevaar.
Voor straks. welterusten. En nog even een gebed:

jesusfollower (50k image)


Powered by Greymatter