Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

12/30/2007: "Info tour over Leven in de door IsraŽl bezette Palestijnse gebieden"

Ze houdt geen politiek verhaal en brengt geen uitgebreide analyses over het conflict tussen IsraŽl en Palestine.
Israelbulldozer3 (28k image)
IsraŽlische tank walst het huis van een Palestijnse tegenstander plat
Wel vertelt Kristel (docente en stadsgids uit Utrecht) die sinds oktober 2006 op de Westbank woont en werkt, haar persoonlijke ervaringen.
Klik op meer.

Met foto's en film, persoonlijke verhalen en ervaringen wil Kristel de Palestijnen in de Westbank een sociaal gezicht geven. De beelden die ons via de media bereiken, geven een eenzijdige, agressieve en hopeloze indruk.

Deze presentatie laat het dagelijks leven van Palestijnen zien. Religie, tradities, omgangsvormen, muziek, dans en eetgewoonten. Maar ook hoe het dagelijks leven door de bezetting wordt beÔnvloed.

Tevens is er informatie over het `Eco Alternative Guesthouseī in oprichting! Bezoek Palestina zelf! Hoe doe je dat? (check alvast de website op: www.eag-palestine.org).

Met boekentafel, informatie, Palestina merchandising en traditionele muziek!

4 januari in Amsterdam in jongerencentrum Argan, Overtoom 141, voor tijdstip en laatste info over tijdstip zie kristelsweblog.web-log.nl

6 januari in Utrecht in cafť Averechts, Lijsterstraat 49, start: 14.00 uur (info middag en om 18.00 uur benefiet eten!) 10 januari in Utrecht in hostel Strowis, Boothstraat 8, 20.00 uur (info avond met focus op guesthouse project)

11 januari in Den Bosch, Knoflook, Havendijk 3, 18.00 uur eten, 19.00 uur info avond

12 januari in Leiden in De Linkse Kerk, Hogelandse Kerkrgracht, 20.00 info avond


Powered by Greymatter