Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

12/19/2007: "Kan de geestelijke gezondheidszorg nog sociaal zijn?"

Onze Limburgse vrienden van Stichting CliŽnten Centrum Limburg organiseren met bevriende organisaties en in in samenwerking met de Mondriaan Zorggroep op 23 januari 2008 in het City Centrum in Maastricht een bijeenkomst met als thema "Kan onder druk van het neoliberalisme de geestelijke gezondheidszorg nog sociaal zijn?"
CCL (8k image)
Hiermee geeft de organisatie gehoor aan de oproep van het Wereld Sociaal Forum (WSF) om op en rond 23 januari 2008 te discussiŽren over dit thema.
Klik op meer.

Het WSF is een platform voor internationale solidariteit en sociale gerechtigheid, opgericht in 2001 als tegenhanger van het Wereld Economisch Forum (WEF). Het WEF is een jaarlijkse bijeenkomst van de meest invloedrijke en rijkste personen en organisaties van de wereld. Ze bespreken daar hoe ze de
wereld economisch zullen besturen.

Tijdens de bijeenkomst zijn er diverse sprekers zoals Renť Danen (coŲrdinator van Nederlands Sociaal Forum namens Wereld Sociaal Forum), Jacques Costongs (Maastrichtse wethouder van Welzijn, Volksgezondheid en Ouderen), Geert de Booij (directeur Integrale Zorg Maastricht van de Mondriaan Zorggroep, lokatie Vijverdal), psychiater Detlev Petry en Professor Harry Nijhuis.

Ook zijn er enkele vertegenwoordigers en ervaringsdeskundigen uit de cliŽntenbeweging binnen de GGZ zoals Jolijn Santegoeds, Marietje Lemmens en Jan Verhaegh. Verder een vertegenwoordiger van de GGZ projectgroep van ondernemingsraden 'Macht en tegenmacht' en pastor Thur Borgers .

Deelname is gratis en koffie en thee staan klaar.

De bijeenkomst vindt plaats op 23 januari 2008 in het City Centrum op de Capucijnenstraat 43 in Maastricht vanaf 19.00 uur.
zijn?"

Meer informatie is verkrijgbaar bij Jan Verhaegh (filosoof / kaderlid clientenbeweging GGZ)
Tel: +31(0)436013857
E-mail: jhaverhaegh@gmail.com
Website: http://www.stichting-time-out.nl


Powered by Greymatter