Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

11/02/2007: "De Eenheidspartij in actie"

Laatst vroeg ik mij af of ik nog niet helemaal cynisch was. Maar dit kan tot op zekere hoogte geen collage zijn, al vraag ik het toch even na. Krista van Velzen en Harry van Bommel van de SP, broederzusterlijk naast Geert Wilders. En het verzoek zal ingewilligd worden, daar kunnen ze van opaan.

harryengeert (62k image)
Wilders tegen Van Bommel: You look spectacular!

Klik op meer

De ouders van de langstvastzittende Nederlander kregen na hun spijtoptant-immigratie te horen dat Nederland vol was en dat zij beter maar naar de VS konden doormigreren - gelukkig, die Indischgasten zijn weer weg hoor je de autoriteiten nog denken - en daar kun je voor de rest van je leven vast komen te zitten voor iets wat je niet gedaan hebt, en ook al is Harry Bout Nederlander, de ministeries doen niets voor hem, want hij is al zo lang weg (waaronder 23 jaar achter tralies voor wat hij niet gedaan heeft).

En dan het lawaai over mijnheer Al-Mansouri. Als eerlijk houder van twee paspoorten leek het hem handig naar Syrië te reizen op zijn Iraanse paspoort. Omdat Iran en Syrië goede betrekkingen onderhouden - beide landen worden geregeerd door heterodoxe islamieten, al hebben de mainstream media geen boodschap aan dit inzicht - werd hij daar gearresteerd en uitgeleverd aan Iran.
Al-Mansouri poseert als president-in-ballingschap over de Arabische minderheid in Iran. Het is bekend, er zijn zelfs openlijk fondsen voor uitgetrokken, dat het regime in Washington de niet-Perzische bevolkingsgroepen in Iran van harte aanmoedigt en ondersteunt tegen Teheran. Juist ook minderheden als Arabieren, Koerden en Azeri's, omdat die in de olierijke gebieden wonen - of dacht u nog dat Washington ook zo'n interesse in Irak en Iran zou hebben als het exportproduct van die landen broccoli was?

Moet ik nu echt hier en hier de kritische geluiden over Al-Mansouri vernemen?

Zijn Van Baalen, Wilders en Verhagen ook zo blij met Arabische vrijheidsstrijders - ongeacht hun paspoort - als ze uit Baghdad, Nabloes of Beiroet komen?
Dus collage of foto - bovenstaand portret drukt een diepere waarheid uit over de Nederlandse politici, inclusief die van de grootste oppositiepartij.

Dat Al-Mansouri niet ter dood gebracht moet worden heeft verder niets met zijn Nederlanderschap, waar hij op zijn minst opportunistisch mee omgaat maar ook dat moet hij zelf maar weten, te maken.

1 Reactie


Het antwoord op de bovengestelde vraag - vrees met grote vreze, met zo'n oppositie.
Ik dacht hierboven aan Harry Bout, maar er is nog een opvallender voorbeeld, Roel Goosen, over wie een sleutelroman is geschreven door een journalist van Vrij Nederland laatst.
Geplukt van het weblog van Harry van Bommel, want met de SP weet je het maar nooit:

Beste Harry,
Mooi hoor, deze betrokkenheid bij al Mansouri… ik vraag me wel af waar die betrokkenheid was toen mijn broer Roel in Zambia ter dood veroordeeld werd. Een vraag die ik me bij meer Haagse standpunten (Ben Bot? Laat me niet lachen) over meneer al Mansouri stel.

Reactie door Huub Goosen — dinsdag 30 oktober 2007 @ 14:40

zei: Prul op 02/11/2007 om: 14:49u


Powered by Greymatter