Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/27/2007: "2.Dh5 eind november in Nijmegen"

De 3e editie van 2.Dh5-actiefestival zal van 23-25 november in Nijmegen zijn. Het festival handelt over 'methodes en strategieŽn om de wereld te versleutelen'.
2dh5nw (13k image)
In het laatste weekend van november zal in Nijmegen de derde versie gehouden worden van de 'samenscholing voor wereldversleutelaars' 2.Dh5. De eerste twee edities voltrokken zich in Utrecht.
Klik op meer.

Het festival is in het leven geroepen om actievoerders en andere mensen die de wereld de goede kant op willen versleutelen, de kans te geven hun kennis te delen en te vergroten. Het festival beoogt een veelzijdig programma te bieden. Er zijn workshops, optredens en tentoonstellingen over zowel theoretische als praktische zaken die van belang zijn om een fijnere wereld te verkrijgen.

Er zijn deze keer ook weer drie hoofdthema's gekozen: media en beeldvorming, (omgang met) repressie en organiseren. Inmiddels is er al een uitgebreide verzameling onderwerpen en workshops bijeengebracht, en binnenkort zal een uitgebreid programma naar buiten gebracht worden.

Uiteraard is het project grotendeels gebaseerd op zelfwerkzaamheid. Hulp is dan ook zeer welkom, zowel bij de praktische uitvoering als bij de invulling van het programma. Ook financiŽle en andere giften zullen goed gebruikt worden.

Zie voor meer informatie de website: http://www.2dh5.nl/.

Daar is ook een banner te vinden (overname is welkom!) .

Voor contact per email: info@2dh5.nl.

Ook is er een mailinglijst om op de hoogte te blijven.


Powered by Greymatter