Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

08/17/2007: "Shareholders droppen HLS"

Alweer een overwinning voor de internationale SHAC-campagne die in diverse landen binnen en ver buiten Europa door dierenrechtenactivisten en anarchisten wordt gevoerd.

monkey6 (24k image)

Eind december vorig jaar probeerde het engelse commercieel dierproeflaboratorium Huntingdon Life Sciences op de beurs te komen van New York StockExchange (NYSE). Op een kleine digitale beurs. NYSE Arca, kreeg HLS de ruimte om haar aandeel te verkopen. Diverse bedrijven kochten deze aandelen en steunen daarmee financieel de marteling en vergiftiging van onschuldige dieren.

Klik op meer !!

Door intensief actie te voeren tegen de bedrijven die aandelen hebben in HLS, wordt het, voor het al financieel slecht lopende dierproefcentrum, erg moeilijk nog langer 'in business' te blijven. Wederom hebben 5 aandeelhouders al hun aandelen in HLS verkocht, te noemen Dresdner Bank, Deutsche Bank, La Grange Capital, Robeco Investment Management en Fairfield Grenwich Associates.

Nog niet alle bedrijven hebben hun aandelen verkocht van HLS, en daarom blijft intensief actievoeren tegen de financiele ondersteuners van HLS belangrijk. Meer informatie over de internationale SHAC-campagne, en de acties in Nederland en BelgiŽ is te vinden op onderstaande links.

SHAC:
http://www.shac.net

Anti Dierproeven Coalitie:
http://www.stopdierproeven.org


Powered by Greymatter