Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

07/11/2007: "Van Haersma Buma, ererepublikein"

Luttele dagen nadat ik de republikanisering van het CDA aankondigde - ze moeten bij die club De Vrije wel lezen, kan niet anders! - komen de verdere bewijzen binnen.

220px-AmericanMink (16k image)

Klik op meer

Uit Trouw Groen!:
De CDA-fractie in de Tweede Kamer heeft minister Hirsch Ballin (justitie) gisteren gevraagd een kamp van dierenrechtenactivisten in Appelscha te verbieden. Hier wordt in augustus gedurende vier dagen de jaarlijkse internationale dierenrechtenbijeenkomst AR gathering gehouden.
Volgens Kamerlid Sybrand van Haersma Buma gaat het om een training voor radicale acties. Fries CDA-Statenlid Rendert Algra vindt dat er sprake is van terroristische activiteiten: „En die moet je keihard bestrijden."
„Deze groep activisten heeft een link met de harde lijn, daar ben ik van overtuigd", zegt Algra. Deze harde lijn intimideert en bedreigt gezinnen die binnen de kaders van de wet hun boterham verdienen, meent hij, doelend op een vergelijkbare bijeenkomst van dierenrechtenactivisten in 2003. Toen werden 49 actievoerders uit verschillende landen aangehouden. Zij zouden 6000 nertsen bij een fokkerij in Putten hebben losgelaten, maar werden vrijgesproken. „De wetgeving is hier niet zo strak als in Engeland en daar moet verandering in komen." Algra zegt dat het gaat het om een internationaal, gewelddadig netwerk dat in Engeland de kop wordt ingedrukt. „En vervolgens wijken ze uit naar Nederland.’’
Lees verder hier.

Waarom deze kippedrift, zult u zeggen? Welnu, deze dierenactivisten zijn aanhangers van de evolutietheorie, en vinden den Mensch niet de kroon van Gods schepping, zoals voltooid op een vrijdagmiddag (om precies te zijn: 28 oktober 4004 v.C.), vlak voor het weekeinde dus. Deze dienaren van Beëlzebul Darwin komen van heinde en ver om hun afgodische dieren te vereren. Er moet paal en perk gesteld worden. Zoiets, dames en heren, aanhangers van de joods-christelijk-humanistische Verlichting?

1 Reactie


Filmpje met organisator Max Boon van Respect voor Dieren op Omroep Friesland: http://www.omropfryslan.nl/Player.aspx?t=vn&fn=HJ11GG01.wmv

zei: Arend op 11/07/2007 om: 22:44u


Powered by Greymatter