Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 





 

 

05/26/2007: "Pinksterlanddagen van start"

En ja hoop, we hebben het weer voor elkaar. Een nieuwe editie van de pinksterlanddagen is weer begonnen. En Arend heeft me weer op de divisie Radio gezet.

ahoypiraat (15k image)

Vanuit de ether zwaait de Oerpiraat ons toe (illustratie gekozen en toegevoegd door Prul)
Klik op meer

En dat gaat dit jaar beter dan vorig jaar. Rond elf uur vanavond konden we de eerste testuitzendingen de lucht in gooien, al waren de tests eigenlijk niet echt nodig. En dus heb ik er maar gelijk een reguliere uitzending van gemaakt. Het team van Radio Wanklank en onze radio-expert uit Nijmegen mag gerust een flinke pluim krijgen. Ga je dit weekend nog naar de Pinksterlanddagen, neem dan je radio dus mee en stem af op 105.4 fm. Blijf je thuis, hou dan deze site in de gaten. Vanaf morgen is het namelijk ook de bedoeling dat we via internet uit gaan zenden.
Maar het is natuurlijk veel leuker als je de workshops over onder andere de G8, GroenFront!, klimmen en 's avonds de concertjes van de verschillende bands zlf meemaakt...

2 Reacties


wanneer en waar kan ik intunen!

zei: Bas thuisblijver op 26/05/2007 om: 09:00u

@ Peter B.

We hebben de radio ook te danken aan de inzet van de andere Puscii-mensen.
Ook zij verdienen een pluim.
En vergeet jezelf niet.
En ook de Ascii-mensen verdienen een pluim omdat ze het mobiele-internetcafe hebben meegenomen en zo mensen internet konden aanbieden.

zei: Rood ledje op 29/05/2007 om: 23:45u


Powered by Greymatter