Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

05/18/2007: "Anarchist lekte regeringsrapport over milieu"

Reconstructie van een gewist bericht:
Jeffrey Monaghan, lekker van het Canadese milieuplan, geeft persconferentie en blijkt anarchist.


224384_3 (34k image)

Klik op meer

De man die het milieuplan van de conservatieve regering heeft gelekt is naar eigen zeggen anarchist en is drummer in een punkband, de Suicide Pilots.
Jeffery Monaghan werd 10 mei van zijn werk bij Milieu Canada afgevoerd in handboeien. Hij was hier uitzendkracht. Hij moest dagelijks 48 kranten doornemen, en zorgde voor het intranet van het milieubureau van Gatineau, Québec. Een onbenulliger baan was nauwelijks mogelijk, zei hij zelf.
Het belangrijkste van het gelekte is dat de Canadese regering sjoemelt met de Kyotonormen van CO2-uitstoot, die de afgelopen vijftien jaar met 35% is toegenomen. De Kyoto-doelstelling zou de norm van 2006 worden, niet die van 1990.
Meer over de zaak hier, in het Engels, in de Toronto Star.
Hier een Canadese column over het volgens de columnist wonderlijke fenomeen van een anarchist die voor de overheid werkt (ik heb nieuws voor u....).

1 Reactie


Ik zou graag meer anarchisten in pak willen zien. Weg met die stoffige zwarte uniformen! Laat zien dat je een vrij individu bent en stroop je conformerende tweede huidje af. Libertair socialisme is een redelijke denkstroming, geen speelplaats voor lifestyle pseudo-anarcho's!

zei: Ernst op 23/05/2007 om: 17:36u


Powered by Greymatter