Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

04/03/2007: "Wat er misging bij de PvdA"

Wat ging er mis voor de Partij van de Arbeid, wordt er in Medialand nog wel eens gevraagd. Bos straalde te weinig leiderschap uit, is dan de riedel. En de behoefte aan een Führer wordt nu eenmaal zwaar gevoeld in Medialand. Of ze hadden het maar wat moeilijk met die populisten links en rechts. Nooit wordt dit voorbeeld der voorbeelden genoemd.

160px-Wim_Kok (4k image)
Toen hij nog op André van Duin leek

De Lissabon Strategie, ING (van de vele mijoenen voor de top), Shell, Stork en...
Klik op meer

...de door hem verpatste posterijen.
Nieuws van vandaag:

TNT Post schrapt tot 2010 in ieder geval tussen de 6500 en 7000 banen. Ook dringt het postconcern aan op versobering van de arbeidsvoorwaarden. Als dat niet gebeurt, kunnen zelfs elfduizend medewerkers hun baan verliezen. Dit maakte TNT dinsdag bekend.

TNT sluit gedwongen ontslagen niet uit. Het concern zei dinsdag collectief ontslag sociaal niet wenselijk te vinden en daarom in te zetten op een versobering van de arbeidsvoorwaarden in plaats van het ontslag van in totaal elfduizend mensen. Voor salarisverhogingen is geen ruimte. Het bedrijf zegt ‘op zijn best’ de nullijn te hanteren.

- En denkt men bij de PvdA nu echt dat het kiesvee zo achterlijk is als men bij die stroming graag wil, eigenlijk al sinds 1894?

2 Reacties


Het kiesvee is achterlijk genoeg om over te lopen naar de partijkapitalisten van Jan Marijnissen, ook wel bekend als aanbieder van gratis internet en bedenker van mantelorganisatie Partij voor de Dieren. Over de PvdA veel gedoe en gerommel, en ondertussen mag de SP zich via afdrachten van volksvertegenwoordigerssalarissen gewoon blijven verrijken aan het belastinggeld van al die mensen die niet op die partij hebben gestemd.

zei: waegari op 05/04/2007 om: 17:48u

Mooie authentieke woede, kameraad...
Ondanks Nico Koffeman weet ik zeker dat de Partij voor de Dieren geen mantelorganisatie van de SP is (want ik vermoed dat hij voor jou de reden is dit te denken).
Maar goed -pas als SP'ers het goed doen bij Shell en Unilever en ter beurze verkwanselde overheidsbedrijven zal ik beide clubs als aan elkaar gelijk zien. Nu zie ik er historische gerechtigheid in dat de SDAP alsnog wordt ingehaald door een SP, ook al is het negentig jaar later...

zei: Prul op 05/04/2007 om: 22:01u


Powered by Greymatter