Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

03/28/2007: "Inspectie en lawaaidemonstratie bij Kamp Zeist op 6 mei"

De Anarchistische Anti-deportatie Groep Utrecht (AAGU) organiseert op zaterdag 15 september een massale burgerinspectie Kamp Zeist, waar mensen zonder verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd zitten opgesloten.
AAGUBurgerinspectie (16k image)
Ter voorbereiding op deze dag vindt er op 6 mei een voor-inspectie en een lawaaidemonstratie bij Kamp Zeist plaats, waarbij rond de hekken wordt gewandeld zodat een ieder zich alvast kan oriŽnteren op goede plekken om op 15 september het hek over te gaan.
Klik op meer.

ZONDAG 6 MEI PRE-INSPECTIE EN LAWAAIDEMONSTRATIE

Kamp Zeist is een gevangenis waar mensen zonder verblijfsvergunning zonder proces voor onbepaalde tijd zitten opgesloten. Er zijn vergevorderde plannen om de huidige tijdelijke gevangenis te vervangen door nieuwbouw voor permanent gebruik.

De Anarchistische Anti-deportatie Groep Utrecht (AAGU) staat voor open grenzen en is tegen het opsluiten van vluchtelingen. Het AAGU eist dan ook sluiting van Kamp Zeist en verzet zich tegen de aangekondigde nieuwbouw.

6 mei: pre-inspectie en lawaaidemonstratie
Op zondag 6 mei is er een pre-inspectie bij Kamp Zeist, waarbij we rond de hekken zullen wandelen zodat een ieder zich alvast kan oriŽnteren op goede plekken om op 15 september het hek over te gaan. Om de vastzittende vluchtelingen een hart onder de riem te steken, wordt deze pre-inspectie
gecombineerd met een lawaaidemonstratie.

Aan de aktie van 6 mei wordt ook deelgenomen door de G8chaoskaravaan, de fietskaravaan naar de protesten tegen de G8-top in Heiligendamm.

Zondag 6 mei
Pre-inspectie en lawaaidemonstratie bij Kamp Zeist
Verzameltijd: 11.00 uur Woudenbergseweg 43 (richting TNOh)

Meer informatie (ook over vervoer): info@aagu.nl- www.aagu.nl

ZATERDAG 15 SEPTEMBER MASSALE BURGERINSPECTIE

Op zaterdag 15 september organiseert het AAGU een massale burgerinspectie bij Kamp Zeist,waarbij mensen het terrein van het detentiecentrum zullen betreden om zichzelf van de situatie daar op de hoogte te stellen en de aandacht van de buitenwereld op de opsluiting van onschuldige mensen te vestigen.

2 Reacties


test, test, test!

Ik wil even weten of dat reageren mogelijk is omdat ik bij geen enkele blog een reactie zie. Eigenlijk best wel saai, bloggen zonder reacties. Even een smilie erbij doen: blozen

zei: Sytze Vliegen op 28/03/2007 om: 23:21u

Typ hieronder het woord domela in hoofdletters!
Dit is verplicht om spam aanvallen te voorkomen.

Een anarchistisch weplok. Kan dat wel? Hyper tekst transfer protocol enzo, dat gaat over regeltjes, en daar houden anarchisten toch niet van?

PS: Hij doet het Sytze!

zei: Wim Heitinga op 28/03/2007 om: 23:51u


Powered by Greymatter