Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

02/11/2007: "Toch iets te doen op 14 februari"

Kussen! Niet zomaar voor de giebelegein, geen vrijblijvend gedoe, maar voor een echte aktie! Willen wij dat niet allen? Misschien mag je zelfs (onbespoten) spinazie tussen je tanden hebben....

KUSMEE (137k image)

Klik op meer

Op 14 februari, Valentijnsdag, lanceert Landbouw2015, gelabeld 'Ik Ben Verkocht', zijn tweede raadsel: "Wanneer gaan we eens samen eten?"

Zowel in het Zuiden als in het Noorden staan boeren en boerinnen dikwijls in een zwakke onderhandelingspositie tegenover supermarkten. Wij pleiten voor een meer duurzame relatie tussen boer en supermarkt.

Om dit duidelijk te maken gaan we op Valentijn voor honderden, zoniet duizenden, kussende koppels die hun keuze voor producten van duurzame landbouw en eerlijke handel met een zoen bezegelen. Omdat we willen dat de distributieketens meer aandacht hebben voor eerlijke handelsprincipes, ook voor handel in het Noorden.

Daarom worden op woensdagnamiddag 14 februari regionale media-acties gevoerd in: Mechelen, Leuven, Gent, Turnhout, Beveren, Geraardsbergen, Hasselt.
[Tot zover het bericht van de actie. Ik kan nog melden dat de kusplaats in Leuven bij Denon in de Brusselsestraat is tussen 13 en 14 uur - ha, dat weet ik te vinden....].

ikkusmee (14k image)


Powered by Greymatter