Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/28/2007: "A long walk to DC"

Beelden van demonstraties in de Verenigde Staten, gisteren 27 januari. Bij het Capitool, waar driehonderd demonstranten de trappen opwilden en door de politie werden tegengehouden. Anarchisten (altijd dezelfden..)

j27_024 (39k image)
Klik op meer

candytehran (87k image)

Laat het snoep en bloemen regenen in Teheran. Goed idee...

evictcongress (94k image)

Ontruim het Congres, bevrijd Washington. Zou ook geen gek idee zijn.

bringmyhusbancd (89k image)

Op Indymedia stond een keer even een foto van een meisje/vrouw in bikini tegenover een linie van zwaarbewapende en gemaskerde oproerpolitiemannen, Schotland 2005 G8-acties. Prachtige tegenstelling. De foto werd schielijk verwijderd maar leeft voort in mijn herinnering. De vrouw in het rose links hier vraagt haar man terug. Ze kan een klap op haar kanis krijgen als ze niet oppleurt, vermoedelijk. Ook weer een mooi beeld.

jacksonbrrowne (67k image)
De persbureaus zijn altijd dol op beroemdheden - Jane Fonda was er (weer) bij, enzovoort. Dit is Jackson Browne. Goed bord hoor, maar waar moet ik u van kennen? Achter mij hier in Persbureau Prul begint men te zingen: "Stay just a little bit longer." Ach ja, van Maurice Williams and the Zodiacs, heeft hij dat ook gedaan? Zegt genoeg. Maar goed bord hoor, Jackson.


Powered by Greymatter