Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/27/2007: "Een waarachtig volksvriend heeft nog een gaatje in zijn agenda"

Noem eens enkele van uw sterke punten. Ehhh...

"Verregaande specialistische kennis om innovatieve processen te introduceren en kostenreductie en kwaliteitsverbetering te realiseren bij de verwerking van pluimvee, pluimveevlees en andere grondstoffen
Expertise op het gebied van: kwaliteit, hygiƫne, (voedsel)veiligheid, mechanisering, automatisering, informatisering van pluimveeverwerkingsprocessen en convenience food-productieprocessen."

Food01 (18k image)
O juist ja.
Klik op meer

Toen in 1894 een gezelschap van twaalf heren, al meteen de Twaalf Apostelen genoemd, tegen de revolutionaire strevingen van de Sociaal-Democratische Bond een Sociaal-Democratische Arbeiderspartij oprichtten - hebben ze met al hun marxistische retoriek voorzien waar het zou eindigen?
Het is tamelijk zeldzaam mondiaal bekeken dat in Nederland de parlementaire, sociaal-democratische stroming van begin af aan als contrarevolutionair, anti-anarchistisch genootschap is opgericht, een verbond ter tuchtiging en beschaving van Den Arbeider, tegen stakingsgymnastiek, voor een sterke overheid onder leiding van de Partij.
Een coalitie met de corporatisten van Balkenende en de strijders tegen de evolutieleer (om maar een dwarsstraat te noemen) van de ChristenUnie, het eindpunt?
Of het zoveelste commissariaat van hun vorige voorman, heden aangesteld bij Stork. Hij heeft tijd over naast Shell, ING Bank, PTT Post (Thomas National Transport geheten tegenwoordig, maar dat schrijven ze niet voluit) en Air France-KLM, en die commissie die een bestuurskrachtige Randstadprovincie wil instellen in plaats van dat gekeutel van de Hollanden, Utrecht en Flevoland. De krachtige leider, en de pijler van de Volksmacht die men Democratie noemt, die dit land nodig heeft, deze Kok. Een meesterschap in het verwerken van pluimvee en andere grondstoffen kan er altijd bij.

De oprichter van De Vrije [Socialist] zou er niet van opgekeken hebben. Wel zou hij diep teleurgesteld zijn, dat toch ook. In de geest van Domela Nieuwenhuis merk ik even op: Neen maar, het kan toch niet gekker worden!
Maar daar ga ik zeker geen weddenschap over aan. Wacht op hun daden, in het komende kabinet.

1 Reactie


Chapeau! wink

zei: Vikkie op 27/01/2007 om: 13:43u


Powered by Greymatter