Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

01/09/2007: "DeVrije tijdelijk in de lappenmand"

Onze hostingsprovider (Vevida) heeft zijn servers geupgrade. Door deze upgrade was het niet meer mogelijk DeVrije te voorzien van nieuwe artikelen.
Na vele malen telefonisch en schriftelijk contact bleek dat Vevida niet bij machte te zijn de problemen adequaat op te lossen. Ook bleek het zo te zijn dat Vevida ondanks smekende verzoeken van ondergetekende er zeer lang over te doen met beantwoorden van vragen.
lappenmand (11k image)
De uiteindelijke oplossing die Vevida aandroeg bleek zeer veel manuren werk in te houden en daarbij, gezien een eerder aangedragen oplossing, nog maar de vraag of het allemaal zou gaan werken.
Daarom hebben wij besloten om zo snel mogelijk van hostings provider te verhuizen en hebben we in de tussentijd DeVrije lokaal bij ondergetekende ondergebracht.
Helaas zijn wij daarbij onze RSS feed ondersteuning kwijt geraakt en zal DeVrije vanwege soms beperkte bandbreedte moeilijker bereikbaar zijn. O'ja en zorg dat je DeVrije onder je farvorieten als http://www.devrije.nl opslaat. Zo kom je altijd bij ons uit, ook na de op stapel staande verhuizing.

3 Reacties


Had al een week de smoor in, dagen van slag af, maar petje af Bolus, voor je goede zorgen om De Vrije toch weer het net op te krijgen!

zei: Arend op 09/01/2007 om: 17:13u

De Vrije is mijn dagelijkse nieuwsblad!

Ik heb jullie erg gemist!

welkom terug

zei: BAS op 09/01/2007 om: 21:30u

Ik merk dat momenteel het archief ook niet bereikbaar is. Is het archief verloren of kan dit later hersteld worden?

Ik hoop alvast op het laatste! Het zou zonde zijn, mochten de vele interessante items voorgoed de mist in zijn!

zei: Een regelmatige lezer op 11/01/2007 om: 12:17u


Powered by Greymatter