Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

11/15/2006: "Rita Verdonk Ongewenst Verklaard"

Bij deze verklaar ik Rita Verdonk tot ongewenst Neederlander.
Ritabedankt1 (10k image)
Of moet ik zeggen ‘tot ongewenst wereldburger’? Immers, ik erken geen grenzen, geen naties. Laat ik dus consequent zijn: vastbinden aan een raket en de ruimte inschieten dan maar. Lijkt me wel zo veilig, want Rita is zo gevaarlijk dat we een waarschuwingssticker op haar voorhoofd kunnen plakken met de tekst: “Rita is dodelijk”. Met Rita als vice-premier, haar nieuwste megalomane waanidee, zullen de laatste restanten van respect voor de mensenrechten voorgoed in haar gezicht exploderen; te beginnen met de afschaffing van de commissie gelijke behandeling.
Klik op meer.

Motivatie voor de ongewenst verklaring (alsof er al niet genoeg was!):

Rita Verdonk verklaarde vandaag, 14 november 2006, de van brandstichting in de Schiphol Oost bajes beschuldigde Libiër Achmed Isa tot ongewenst ‘vreemdeling’. Dát is pas vreemd! Het deporteren van mensen naar onveilige landen is namelijk hetgeen ongewenst is, en het tot kop van jut maken van een slachtoffer van de brand en al het andere onrecht door een bange minister ook, het opsluiten van onschuldigen in brandgevaarlijke cellen ook; allemaal ongewenst gedrag. Het deporteren van mensen is op zichzelf al vreemd én ongewenst te noemen! Wat geeft haar het recht? Wat geeft wie dan ook het recht?

Als we dan toch mensen dat recht gaan geven, eis ik het voor mezelf op om Rita Verdonk een schot onder haar verwende derrière te geven. En dat is níet vreemd; het is de meest logische gevolgtrekking uit jaren van adequaat en systematisch uitgevoerde onderdrukking, al kan niet iedereen dat even goed volgen.

Dezer dagen doet Rita erg haar best om bij het kiesgerechtigde volkje (daar vallen ‘illegalen’ NIET onder, zoals u zult begrijpen) in het gevlei te komen. Bij homo’s bijvoorbeeld. Worden er zomaar ineens 400.000 eurootjes vrijgemaakt voor de homo-acceptatie onder ‘allochtonen’? Tuurlijk niet. Dat geld is al veel eerder afgedwongen en wordt nu in de publiciteit gegooid omdat het zo lekker ligt: vlak voor de verkiezingen. En passant het statement weer gemaakt dat al die ‘buitenlanders’ zo onaangepast zijn. Mooi meegenomen.

Maar het deporteren gaat in volle vaart door! Homo’s naar Irak staan vooraan in de rij. Zij worden door Rita NIET geaccepteerd. Dát is nog eens het goede voorbeeld geven!

Die 400.000 euro is beter besteed aan het de ruimte inschieten van Rita Verdonk! “’t Is niet gevaarlijk in Irak,” zegt ze, “Alleen maar heel erg onplezierig, dus niet zeuren”.

Hallo COC! Wakker worden!

Terug naar Ahmed Isa. Nog altijd schuldig tot onschuld is bewezen, is hij op voorhand vast ongewenst verklaard. Daarvoor heeft Rita geen rechter nodig, ze loopt vast op feiten die geen feiten zijn vooruit en zo staat Ahmed voor een voldongen feit, ongeacht wat de wijze mannen in toga later ook zullen beslissen in zijn strafzaak. Een beslissing, zo hoopt Rita, die kan plaatsvinden zónder de zichzelf tegen valse beschuldigingen verwerende Ahmed want met een beetje geluk kan die al gedeporteerd zijn naar Libië!

De politiek, en dus de media, en dus het publiek: zij allen hebben Ahmed al veroordeeld. Een knap, maar niet nieuw, staaltje criminalisering. En weer gaat de minister van deportatie- en assimilatiezaken vrijuit.

Dát, Rita Verdonk, is meer dan een mens kan verdragen. Dat is machtswellust van een leugenaar en een moordenaar. Voor jarenlange vernietiging van levens hoefde je zelf geen wapens te hanteren, je woord en je handtekening waren genoeg: twee dagen geleden nog vernam ik van het lot van een Afghaanse man die volgens jou veilig is daar. Hij is er bedreigd. Hij moet er onderduiken.

Zijn verhaal lijkt verdacht veel op het verhaal van een andere Afghaanse man dat mij een jaar geleden ter ore kwam. En wéér vraag ik me af hoe lang het duurt voor we het bericht krijgen dat zijn lichaam is gevonden. Of we horen nooit meer iets. Dan bof je maar weer, Rita, want dat ontkent wel zo lekker.

IK stel voor dat we ten aanzien van Rita Verdonk ook maar eens de omgekeerde bewijslast gaan hanteren, dan leert ze hoe dat is:

Zolang we niets vernemen van gedeporteerde mensen, gaan we er vanuit dat ze vermoord zijn, op de vlucht, gevangen gezet, gemarteld, uitgehongerd, op een mijn gelopen, tot het dienen van leger of militie gedwongen, misbruikt, verkracht, of ‘gewoon’ verdwenen.

Schuldig!

Rita Verdonk, je bent ongewenst. Bij deze!

14-11-06 Joke Kaviaar

1 Reactie


Rita Verdonk zie ik liever niet terug na de verkiezingen.

Haar ongewenst verklaren klinkt meer als Rita Verdonk zelf...

zei: kO op 16/11/2006 om: 12:11u


Powered by Greymatter