Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

11/13/2006: "Steun Gerard met zijn sponsoractie tijdens de Zevenheuvelenloop"

Op zondag 17 november wordt in Nijmegen de jaarlijkse Zevenheuvelenloop gehouden, een hardloopwedstrijd van 15 kilometer over de heuvels achter de Waalstad.
stampredbg (4k image)
Eén van onze deelnemende vrienden koppelt aan deze wedstrijd een sponsoractie ten bate van Fanga Musow, een opvanghuis voor vrouwen en kinderen zonder verblijfsvergunning.
Klik op meer.

Vorig jaar liep vriend Gerard de loop in 1 uur, zeven minuten en 13 seconden (1'07'13"). De mensen die hem willen sponsoren moeten hem even melden welk bedrag zij willen doneren voor elke halve minuut die hij sneller loopt dan zijn tijd van vorig jaar (1'07'13" dus). Als hij langzamer loopt dan maakt hijzelf een euro per sponsor over.

Als je wilt sponsoren, stuur Gerard dan een mailtje met het bedrag per halve minuut. Na de Zevenheuvelenloop stuur hij dan zijn eindtijd (te controleren op de site www.zevenheuvelenloop.nl. je kunt dan zelf het verschuldigde bedrag overmaken naar giro 102002 ten name van het Ana María Fonds in Utrecht o.v.v. Zevenheuvelenloop.

Het ingezamelde geld komt ten goede aan opvanghuis Fanga Musow (krachtige vrouwen) is een opvanghuis. Fanga Musow biedt sinds december 2005 vrouwen en kinderen zonder verblijfsvergunning een veilige stabiele woonplek, financiële steun, zorgvuldige juridische begeleiding, onderwijs en medische hulp. Onder begeleiding werken deze vrouwen aan oplossingen, toekomstperspectief, kracht en zelfredzaamheid.

Fanga Musow bestaat nu tien maanden en hielp in totaal dertien vrouwen en vijftien kinderen, inclusief de huidige vijf bewoonsters en hun kinderen.
Meer informatie over dit project vind je hier.

1 Reactie


Vandaag was de Zevenheuvelenloop. Het was koud en nat, maar het woei niet. De loop was wat langzamer dan vorig jaar, de nummer een was bijna een minuut langzamer dan Haile Gebreselassie vorig jaar, maar ik was sneller dan vorig jaar. Sterker nog, ik hoorde tot de snelste tien procent van het deelnemersveld! Na een opening van vier minuten over de eerste kilometer viel mijn tempo ietsje terug. Via een PR van 43'09 op de 10 kilometer eindigde ik op 1:04'50". Vorig jaar liep ik 1'07'13". Ik was jaar dus 2'23" (twee minuut drieentwintig seconden) sneller dan vorig jaar. In het kader van de Goede Zaak zie ik dat als twee-en-een-halve minuut. Dat zijn 5 halve minuten. Ik wil je vragen om je bijdrage over te maken op gironummer 102002 t.n.v. het Ana Maria Fonds Algemeen Nut te Utrecht o.v.v. Zevenheuvelen.

Alvast bedankt, Gerard Jager

zei: Gerard op 20/11/2006 om: 17:22u


Powered by Greymatter