Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/24/2006: "Joost Eerdmans en zijn 'omgeving' van zware jongens."

Joost Eerdmans staat op de tweede plaats na Marco Pastors op de kieslijst voor EénNL. Joost mag het weten waar 1NL voor staat want er is er maar 1. Ligt in Europa aan de Noordzee en de naaste buren zijn Duitsland en Belgie.
eerdmans (5k image)
1NL doet het niet zo goed in de prognoses en dan wil je nog weleens boute uitspraken doen zoals als Joost. Namelijk dat Volkert v/d G, de moordenaar van Fortuyn, na zijn vrijlating of liever gezegd wellicht tijdens een proefverlof geliquideerd zal worden.

Klik op meer!

Dit alles omdat de heer Eerdmans in zijn omgeving mensen daar over heeft horen praten.
Mooi verhaal Joost, en wie zijn die mensen dan?
Je bent beter af als je maar meteen aangifte gaat doen want anders ben je wellicht strafbaar indien dit gebeurt. Je had dan namelijk voorkennis van een nog te plegen misdrijf en notabene zijn de daders of organiseerders direkt door jou aanwijsbaar. Tenminste indien het OM zijn veel geprezen terroristenwet daarvoor uit de kast wil trekken.
Fijn dat jij misschien straks Nederland vertegenwoordigt in de kamer als lid, met figuren zoals jij is onze rechtstaat goed gediend. Om maar eens een cliché uit de kast te trekken:
Waar je mee omgaat word je mee besmet!

Artikel Nieuwe Revu


3 Reacties


Zeg Bolus, rechtse raker, ik ken nogal wat mensen die Verdonk de dood in prijzen, moet ik die allemaal gaan aangeven dan? Wees blij dat die Eerdmans deze mening verkondigd, weet Van der Graaf waar hij mee te maken krijgt, voor zover hij dat al niet zelf had kunnen bedenken. blozen

zei: rick op 24/10/2006 om: 13:49u

@Rick
Geldt hetzelfde voor jou dan, mooi publiek waar jij mee omgaat! idioot
Overgens wensen is iets anders dan daawerkelijk plannen bovendien gaat het hierbij om mischien een toekomstig parlementariėr.
Ik zie niet graag mensen in het parlement die te associėren zijn met 'killers' of ander soort criminelen.
En bovendien wat heeft dit met politiek te maken. Denk je nou echt dat Eerdmans er mee zou zitten dat Volkert v/d G geliquideerd zou worden, hij die zijn politieke ambities van Eerdmans eigenlijk al in de kiem gesmoord heeft.
Deze uitspraak is enkel gericht op eigen gewin en publiciteit en heeft niets dan ook niets te maken met bezorgdheid o.i.d. Anders was dit nooit naar buiten gekomen en uitsluitend in een van de vele achterkamertjes in Den Haag besproken.
Enne Rechtse Raker??? Ben benieuwd hoe je daar bij komt, kennelijk heb je het bericht niet goed begrepen.

zei: Bolus op 24/10/2006 om: 13:53u

Het is nog erger: mijnheer Eerdmans is al jaren volksvertegenwoordiger voor de Lijst Pim Fortuyn, wetgever dus...

zei: Prul op 24/10/2006 om: 20:00u


Powered by Greymatter