Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/08/2006: "Dalven heet zoiets"

Premiejagen door de smeris - zal het ooit wennen? Dit weekende was een dansnacht in Amsterdam het gemakkelijke doelwit.

ws_gh_thep_002_352a (7k image)
Klik op meer

De hele nacht dansen - niet veel mensen houden het vol zonder chemische middelen van de een of andere soort. Als je dus een groot feest aangekondigd ziet weet je als normen-en-waardenbrigade waar er wat te halen valt. Een ANP-bericht aangaande dit weekeinde:

"De politie van Amsterdam-Amstelland heeft in het weekeinde 131 mensen aangehouden bij het meerdaagse dancefeest Awakenings in de Gashouder in Westerpark in Amsterdam.

De meeste arrestaties waren voor drugsbezit of drugshandel. Tien personen zitten vast voor drugshandel. Achttien personen hebben een dagvaarding meegekregen, aldus een woordvoerder van de politie zondag.

De overige arrestanten ontvingen een boete. De politie inde een bedrag van tienduizend euro aan boetes, waarvan een kwart door de arrestanten werd betaald. De politie zette bij de controleactie vijftig man in."

Het zal wel niet wennen wat mij betreft om te lezen dat de politie boetes int. Naar mijn weten moeten deze door een rechter worden opgelegd, niet door een koddebeier die niets beters om handen heeft.
En verder word ik intens treurig van zo'n bericht, en dat is niet alleen omdat ik zelf weleens een allnighter georganiseerd of als deejay opgeluisterd heb (ander genre, maar - enfin, Dexy's Midnight Runners, de naam zegt genoeg - als je weet wat dexedrine is - nee, zelf gebruik ik alleen cafeïne).
[Ken zelf een deejay die zelf in het dagelijks leven politieman is. Moet toch eens vragen...].


Powered by Greymatter