Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

10/01/2006: "Petitie voor op valse gronden vastzittende Nederlander in VS"

Voor de Free Harry Bout Support Groep kwam de val van Balkenende II eigenlijk te vroeg. De op valse gronden vastzittende Indische Nederlander Harry Bout had inmiddels zijn gang door de rechtsinstanties van Michigan doorlopen, met geen ander resultaat dan dat het erg veel geld kostte.

carsoncitycorfac,jpg (19k image)
Klik op meer

De keuze is nu: door naar het Federale Hooggerechtshof, iets wat ook weer tienduizenden dollars gaat
kosten (als ze het al aannemen; zoniet dan kost dit "slechts" vijfduizend). De andere mogelijkheid (ze sluiten elkaar niet uit) is: druk op Nederlandse politici, om in ieder geval deze ene uit de VS-goelag los te krijgen (en liefst natuurlijk meer mensen). Maar de Nederlandse politici hebben uiteraard vooral de vervroegde verkiezingen aan hun hoofd.
De Free Harry Bout Support Groep is evenwel nu een online petitie begonnen. Baat het niet, dan schaadt het niet - dus erken de nood, zet uw poot. Dank u. Die verkiezingen zijn over minder dan twee maanden alweer vergeten. En de petitie loopt door!
Free Harry Bout.
Meer over deze zaak op De Vrije onder andere hier en hier.

1 Reactie


Harry zou na 21 jaar vastgezeten te hebben na een oneerlijk proces tenminste naar Nederland getransporteerd mogen worden!
Free Harry!

zei: Vrije Mus op 05/10/2006 om: 11:11u


Powered by Greymatter