Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

09/01/2006: "Verdonks grote opruiming is begonnen"

Komt dat zien, komt dat horen! Beleef het mee! Met de eerste vergadering van de Tweede Kamer in het nieuwe seizoen is de grote opruiming begonnen!
Opruiming (13k image)
De laatste restanten gaan eruit. De artikelen vliegen ons om de oren. Afgeprijsd, afgedankt. Klaar voor een nieuwe start zijn we. Uitverkoop!
Klik op meer.

Want het is uit de mode: medeleven. Het komt nooit meer terug: rechtvaardigheid. Regels zijn in. Moord moet mogen. De megastore van Rita Verdonk zet haar deuren wagenwijd open voor wie het euroracisme hoog in het vaandel wil dragen.

Nu gratis af te halen: het ontzielde lichaam van Modjtaba Farahian, uit Afghanistan. Tot wanhoop gedreven, gekist en nu nog vers in het geheugen. Nog geen dag na het gedwongen vertrek van Nezamuddin Azimi, ook uit Afghanistan.

En we zingen de welbekende tune: Die zien we nooit meer Terug!

Maar wat te denken van al die anderen, die al gereed liggen in de voorraadkamers van het ministerie van justitie? Rijp voor deportatie zijn ze. Verrot geslagen in de achterkamers van de opslag. Suf geprocedeerd achter gesloten deuren. Murw gedraaid door de machinerie die van hen allen producten van deze afvalverwerking aan de grenzen van Europa heeft gemaakt.

Wr een paar honderd mensen door de papierversnipperaar! Afschrikking werkt. Het is bewezen! Dankzij de totale leegverkoop van het gevoel voor menselijkheid. Het management doet het goed. De leveranciers; IND, IOM, COA; en het personeel; marechaussee, douane, securicor, politie; zij kunnen het niet meer bijbenen. Zij rennen naarstig voor de najaars SALE met pakpapier op en neer.

N is het tijd om winst te maken! Straks is het Sinterklaas, en daarna Kerst. De Feestdagen komen eraan, met als grootste voor dit najaar op kop: Verkiezingen!

Hup hup! We houden het tempo erin. Het bloed moet de straten rood kleuren, de hemden weer bruin en strak gesteven, de moraal terug blauw van de pet die ons allemaal past. Het wordt ons zwart voor de ogen! Niet zeuren, even slikken, dan is het zo gebeurd. Snel is het minst pijnlijk, er is genoeg gecrepeerd.

Ik gooi tien euro op tafel! Wie biedt er meer voor nog een dossier van uitgeproduceerde, uitgeprocedeerde schrijnendheid? Niemand? Mag het niet meer kosten? We drijven de prijs voor een leven ng verder omlaag. Want de kosten gaan voor de baten uit. Laat Donner nog een paar luchtdichte containers erbij bestellen! In de havens is plaats genoeg. In gebruik nemen die hap, voor het hier teveel naar de dood gaat stinken.

Op de stoep worden zelf monteerbare houten kruizen verkocht: elf voor de prijs van n. Voor demonstranten staan kooien met water en brood klaar. Rond een kampvuur wordt andermaal het volkslied gezongen.

Joke Kaviaar, 29-8-06

1 Reactie


Verdonderopdonks uitverkoop Gaat gelijk naar de sloop!
Ze mag niet meer kloten met bajesboten!
Solidariteit met mensen zonder papieren en burgers halen we terug en keren Verdonderopdonk de rug.
Meer veiligheid wordt er door het kabinet geroepen
Meer wapens,meer militarisme en meer politie,de burger staat steeds vaker van angst in z'n broek te poepen.
Waar repressie en wapens regeren zullen mensen door de dood verteren en moeten we zulke mensen eren of zal de geschiedenis ons iets anders leren.
De uitverkoop gaat door zelfs gebruiken ze de sloophamer en boor.
Je hoort de mensen in een deportatiecentrum schreeuwen,laten we tegen repressie en mensenrechtenschendingen terug vechten als leeuwen.
------------------

Waardeloos kabinetsbeleid
GRRRRR zet er maar lekker je tanden in.

zei: Dj van Movingradio op 02/09/2006 om: 02:10u


Powered by Greymatter