Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

08/24/2006: "Geen veiligheidsgordel om? Terreur!"

In Nederland moet de persconferentie nog gegeven worden, maar in India weet men wel wat en wie de mensen zijn die gearresteerd zijn nadat het vliegtuig waarin ze zaten onderschept is door twee
F-16s.

Northwestairline1 (5k image)
Klik op meer

De namen:
1) Mohammad Iqbal Batliwala
(2) Noor Mohammad Habeeb Batliwala
(3) Yusru Haji Gaffar Memon
(4) Yousuf Mohammad Salman Mohammad
(5) Imran Mohammad Yousuf
(6) Shakeel Osman Chhotani
(7) Sohail Abdul Aziz Nizami
(8) Ayub Abdul Qadir
(9) Sajid Abdul Qadir
(10) Ghulam Mustafa
(11) Mohammad Ayub Khan
(12) Mohammad Farooq Hasham

Alle gevangenen komen uit Mumbai, Bharat (India). Aan hun namen valt op te maken dat ze een M-tje opgespeld hadden moeten hebben in de VS.
Twee koks, tien handelaren in textiel. Ze waren baldadig: hielden hun mobiele telefoons aan, belden zelfs (naar elkaar) - en - dieptepunt! - weigerden hun veiligheidsriemen vast te maken, zelfs niet toen VS-veiligheidsagenten (zogeheten air marshals) zich bekendmaakten en hun hiertoe opdracht gaven. Duidelijk reden om onder luchtmachtescorte teruggevoerd te worden naar Schiphol en het wereldnieuws te halen - want een klein land moet ergens groot in zijn.

Bron: NDTV

1 Reactie


De heren, die op de terugweg waren van een feest in Trinidad (waar nogal wat mensen met Indiase connecties wonen) zijn ter gelegenheid van de Persconferentie gisteravond vrijgelaten en naar huis gezonden.
Hun optreden zal ongetwijfeld hinderlijk zijn geweest - ze zaten business class, misschien moet je je daar goed gedragen? in de economy class kun je er op rekenen dat er types hun wauwelbak niet uitdoen bijvoorbeeld.
Enfin, zijn die F-16s toch eens in het kader van de Kruistochten ingezet.

zei: Prul op 25/08/2006 om: 12:29u


Powered by Greymatter