Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

08/21/2006: "Tenslotte is er een oorlog gaande..."

Een tijdje geleden werd De Vrije door buitengewoon talrijke mails overvallen die je wilden laten gokken in de Verenigde Staten. Vervelend, maar er is al snel iets op gevonden. Maar "ze" laten je voelen dat het oorlog is. Andere sites hebben meer te verduren.

bpparty (123k image)
Klik op meer

De SF Bay View, radicale zwarte krant uit San Francisco, goed voor twee miljoen bezoekers per maand, is sinds begin augustus platgegooid door hackers. De papieren krant is nog wel verschenen maar de website doet niet mee. Tik je de naam in dan krijg je als derde treffer dat deze krant liegt over Israel: het gaat de Arabieren daar goed! Toeval natuurlijk, dat stilleggen tijdens de eenzijdige oorlog tegen Libanon.

Afgelopen donderdag 17 augustus was Antiwar het grootste deel van de dag onbereikbaar. Men wil er verder geen ruchtbaarheid aan geven.
Op 18 juli werd Truthout, een op de linkerflank van de Democraten georiënteerde VS-site, de lucht uitgewerkt.

Zie je, deze mensen hebben zo'n hekel aan vrijheid en democratie, geen enkel middel is ze te min. Ze zullen niets nalaten om onze beschaving aan te vallen en het vrije woord te smoren.

In de rubriek curieus: kent u deze? Tik de naam wel goed in, want een foutje en je krijgt dit [let ook op de reclame, gericht op goed-Republikeinse family men]. Het is curieus, maar die gasten hebben de site blogpsot geannexeerd. Toeval. En toch...

Welwillende mensen die van wanten weten op het web en die hun hulp kunnen bieden aan de SF Bay View kunnen contact opnemen door op mijn naam te klikken.


Powered by Greymatter