Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

08/21/2006: "Meisje, word toch vooral Marva"

De afgelopen tien jaar hebben zeker 722 ronselaars voor het leger van de Verenigde Staten vrouwelijke aspirant-militairen verkracht.

marva (12k image)
Klik op meer

De verwaching is dat het aantal verkrachters bij luchtmacht en marine zeker niet lager is. Voor alle legeronderdelen geldt dat een op de tweehonderd ronselaars een disciplinaire straf heeft ondergaan wegens seksueel wangedrag. Een enkele keer was er een romantische relatie in het spel, waarbij ook vrouwen het initiatief wel hadden kunnen nemen.

De verkrachtingen worden meestal afgedaan met een administratieve handeling: verlaging in rang, verlaging van het traktement. Echte vervolging is zeldzaam.

De afgelopen jaren is het aantal verkrachtingen naar verhouding toegenomen. Deze toename lijkt samen te hangen met de algemene tendens tot toename van wangedrag door de ronselaars; in 2004 werden vierhonderd gevallen gemeld, in 2005 werden er 630 gemeld.

(Gebaseerd op een onderzoek van Associated Press[!])

1 Reactie


OP Democracy Now vandaag gehoord dat scholen alle telefoonnummers, incl. mobiele telefoonnrs, en emails van hun leerlingen moeten afstaan aan de recruters, anders verliezen ze hun government funding! Zo kunnen die recruters toegang krijgen tot jonge meisjes (en jongens) en hen persoonlijk benaderen. Recruters zijn in een uitzonderlijke positie dat ze hun sollicitanten (jonge meisjes en jongens) mogen ontvangen, alleen, in aparte kamers, in regerings auto's enz.

zei: h. mus op 23/08/2006 om: 16:04u


Powered by Greymatter