Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

08/17/2006: "Bekeer u want redding is toch niet nabij"

Even kijken: van de 24 betichte toekomstige terroristen die de gehele luchtvaart boven de Atlantische Oceaan overhoop halen heeft een aantal niet eens een paspoort. Niemand van hen had een ticket voor een transatlantische vlucht. Daar kom je ver mee als beoogd zelfmoord-vliegtuigopblazer ongeveer deze week! Zo'n ticket is toch in een handomdraai geregeld in het hoogseizoen, zonder paspoort. De zaak was rond: onder leiding van onderstaand individu moesten zij midden in de nacht uit bed gesleept worden.
johnreet (8k image)
Klik op meer

Bij niemand van de verdachten is iets wat op een bom leek gevonden. De Britse politie zou nu ergens in een bos bij Birmingham een koffer met materialen om bommen mee te maken gevonden hebben. Overtuigend - en wat komt het goed uit dat het voorarrest van de verdachten verlengd moest worden - dat was officieel namelijk afgelopen. En dan hadden ze vrij moeten rondlopen. Een is er inmiddels toch vrijgelaten.

De groep was overigens al een jaar geïnfiltreerd door een agent van de Britse politie zelf. En de belangrijkste informant is een Brit die naar Pakistan gevlucht was op de loop voor justitie - wegens moord. Een vertrouwenwekkende getuige, tevens zelfverklaard lid van Al-Qaeda. Staat Bush al klaar om Pakistan te bombarderen (ze hebben wel de bom, natuurlijk)?

John Reid, die met zijn loodzwaar Schotse accent ons allen oproept in Europees verband onze vrijheden in te leveren want wij zijn in levensgevaar wegens gewetenloze op massamoord beluste islamieten, is penningmeester van een puur communistische studentenbond geweest. Aan hem was de taak om wanbetalende partijactivisten in elkaar te timmeren. Dat deed hij graag. Plus ça change...
Verder lezen: cineast John Pilger,James K. Galbraith en voormalig Brits ambassadeur in Oezbekistan,
Craig Murray, en de Indiase diplomaat M.K. Bhadrakumar. Laten we het er nog even van nemen nu er nog een glimpje vrijheid van meningsuiting is.


Powered by Greymatter