Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

08/11/2006: "Het onverplichte nieuws"

Het nieuws dat George, Tony, Jan Peter en al die anderen wat minder goed uitkomt en niet breed de journaals en krantekoppen en nieuwspagina's van zoekmachines en dergelijke vult. Aanschouwelijk:


growing_spuds203 (14k image)
Sinds kort kunnen er aardappelen verbouwd worden op Groenland. Ieder nadeel heb zijn voordeel.
Klik op meer

portugal_tmo_2005217_tn (6k image)
Voor het derde achtereenvolgende jaar branden de bossen in Portugal en Spanje. Helaas is ook nu regelmatig brandstichting de oorzaak. Temperaturen van meer dan veertig graden Celsius en maandenlange droogte helpen mee.

baikal_tmo_2006198_tn (11k image)
De bossen ten noorden van het Baikalmeer staan ook in brand. De rode stippen geven aan waar de branden woeden. Boven een flink stuk Siberië, evenals boven het Iberisch schiereiland, hangt rook.

Gaat u maar rustig slapen. In Noordwest-Europa regent het nu tenslotte en is het koel genoeg om inderdaad rustig te slapen.

2 Reacties


over klimaatverandering gesproken: zijn er anarchisten uit het oosten des lands die deze al geproefd hebben? http://www.twentewijn.nl/ idioot

zei: dan op 11/08/2006 om: 20:46u

Ik heb wel eens een voortreffelijke wijn uit Limburg gedronken. Dus... Ierland is sinds kort ook een officieel wijnland. En zelfs in de Amsterdamse Jordaan wordt wijn bereid! (zij het niet per se van druiven...)
Zoals gezegd, ieder nadeel
heb zijn voordeel.

zei: Prul op 11/08/2006 om: 23:26u


Powered by Greymatter