Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

07/14/2006: "Het kwijlen van de neocons"

Achach, wat was de Bushblogosfeer lyrisch over wat zij de Cederrevolutie noemden, vorig jaar. U herinnert het zich niet?

cedarevo (26k image)
Klik op meer

Een prominent Libanees politicus was opgeblazen met een autobom. Nogal een forse aanslag. Onmiddellijk wist men in Washington heel zeker dat Syrië achter de aanslag zat, daar heb je geen onderzoek of logica voor nodig. Op hoge toon werd geëist dat het Syrische leger, dat in 1976 nota bene op verzoek van Kissinger Libanon was binnengevallen, zich terug zou trekken. Dit gebeurde. In Beiroet kwam een menigte à la Kiev op de been. De Bushfans zaten te kwijlen over de mooie meiden die er bij die demonstratie rondliepen. Die waren ook te zien bij de tegendemonstratie, maar de persbureaus waren in het algemeen zo gewillig (dat zijn ze nu eenmaal vrijwel atijd) alleen foto's van mannen met baarden door te geven van de pro-Syrische demonstraties).

Er kwamen zogeheten vrije verkiezingen in Libanon - en die leverden op dat Hezbollah in de regering terechtkwam.
Tja, we zijn voor vrije verkiezingen, maar ze moeten wel het resultaat opleveren dat wij willen. Zie ook de Palestijnse Gebieden. Zie Mexico. Zie Venezuela. En zie Libanon.
De Bushfans applaudisseren nu bij het bombarderen van de zo geliefde mooie meiden van vorig jaar. Als het er op aankomt zijn het tenslotte maar hadji's en ragheads.

(Komaan, tijd voor weer een dagje adsl-vrije zone. Sterkte hebben wij allen nodig, waar ook ter wereld).


Powered by Greymatter