Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

07/13/2006: "Denk er aan: DITF"

Met instemming buiten in de adsl-vrije zone een boek van een Geestverwant en Medestrijder zitten lezen - en hij heeft het over het boerenbedrog van het kennismanagement.
Ah! Het is alweer een tijdje dat ik u tussenstanden heb doorgegeven. 'Komen ze!

hondehoop (4k image)
Klik op meer

Als je specialist bent op het gebied van kennismanagement - wat dat ook moge zijn, maar het is duur en er zijn dike boeken over verschenen met veel schemaatjes met pijltjes enzo - dan is het natuurlijk een extra aanbeveling als je jezelf aanprijst als specialist op het gebeid van kennismangement.
De zoekmachine van het Schele Posje had er hier in oktober 829 van.
Nu zijn het er 823. We zakken, maar niet snel (het desbetreffende Vrije-stukje telt zelf natuurlijk ook, maar dit terzijde - en dit op den duur ook weer).
Hondehoop, een handige compilatie van zoekmachines, komt uit op 50. Vorige keer deden ze nog niet mee (bestonden ze toen al?).
Het Woeste Beest komt uit op 71, ongeveer zelfde resultaat als de vorige keer.
En Microzacht komt uit op 53, idem dito. De Schele is onbetwist winnaar. En waarschijnlijk worden die specialisten allemaal nog steeds op grote schaal ingehuurd. Dat De Vrije hen indirect waarschuwt zal hen ontgaan. Ze worden niet zo riant betaald dat ze ook nog eens in dit nebbisjhoekje van het internet zouden gaan kijken.
Tot de volgende keer maar weer.
(O ja: DITF - geleerd uit het boek van Geestverwant. Zeg nooit: het belangrijkste het eerst. Zeg: Daitif (DITF) dus. Daar moet je als manager op letten. Do The Important Things First. Mag ik effe vangen voor dit managementsadvies?)


Powered by Greymatter