Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

06/28/2006: "Vrijeredacteuren op de mainstream media - deel eh... 2..."

Okee okee - ik beken... Afgelopen maandag zag ik haar op Duitsland zoals zij nu is haar lied zingen dat het Eurovisiesongfestival had moeten winnen - bijna veertig jaar geleden. En op Oudejaarsavond
draaide ik haar in het Frans in een fameuze wat rommelige club in Amsterdam. Vicky...
Maar ik dwaal af.
11334499 (6k image)

Klik op meer

Er is geen excuus niet te luisteren, Real Player of zoiets, moet kunnen, maar doe het vooral niet: morgen is uw Cornelis Prul onder zijn echte naam op de BBC.
Die oudejaarsavond was er een deejay van Auntie, afdeling Leeds, in bovengenoemde club, en wat hij hoorde beviel hem. Ook Vicky, ja. Kom eens langs, als je in de buurt bent - en hij gaf mij zijn kaartje - van de BBC inderdaad.
Nou was ik met de Pinksteren inderdaad in die buurt, u heeft het al tussen de regels door vernomen, Bradford, nietwaar, niet ver van Leeds. Dus was ik langs.
En het wordt morgen uitgezonden. Volgens mij breng ik het er niet goed van af.
Je zult als je toch luistert Walter Jackson horen langskomen... onder anderen. Nee, niet Vicky.
En het verband met het anarchisme is - heu.. eigenlijk nogal eenvoudig. De grootste soulman van Groot-Brittannië Dave Godin was een anarchist. Dan kun je toch niet achterblijven?

2278 (9k image)

1 Reactie


...veegt het angstzweet van zijn voorhoofd. Ik wist niet dat mijn klompenaccent zo meeviel. En terwijl ik naar mijzelf zat te luisteren viel de Balkenbende ook nog eens. Een gedenkwaardige avond. smile

zei: Prul op 29/06/2006 om: 23:16u


Powered by Greymatter