Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

06/23/2006: "Je kunt maar beter Piano spelen."

In het Radboud ziekenhuis in Nijmegen ligt al zes weken een man met hersenletsel. De stakker is niet in staat te communiceren met zijn omgeving en daardoor tast men in het duister m.b.t. de indentiteit van deze man.
unknown (8k image)
Nog veel erger is dat nu de man 'genezen' is, althans op twee benen kan staan en geen verpleging meer behoeft, moet hij ergens anders zijn heil gaan zoeken. Maar waar moet je heen als je je eigen naam niet eens meer weet.
druk op meer.

Niemand wil deze man opnemen, er is geen instelling of wat dan ook dat deze man verder wil verzorgen. Zonder Sofinummer voelt niemand zich verantwoordelijk voor je. Lang leve de markteconomie waarin je als een homp vlees zonder etiket maar het beste je heil kan zoeken in de biobak.
De Wereld werd onlangs nog opgeluisterd door de zogenaamde Pianoman. Hij werd in de watten gelegd door de media omdat de mysterieuze man zo prachtig piano kon spelen. Het verhaal van de 'piano man' is bizar maar hij kon uiteindelijk weer praten en is weer naar huis teruggekeerd. Misschien blijkt de onbekende man in het Radboud ziekenhuis de komende dagen ook prachtig een instrument te kunnen bespelen en wordt de media wakker geschud. Dan gaat hij de wereld over en waarschijnlijk wel door iemand ergens ter wereld herkend.
Maar ja, hij weet zijn eigen naam niet eens laat staan dat hij zou weten dat hij ooit een instrument bespeeld heeft.
Het is te hopen dat de onbekende man in het radboudziekenhuis door een wonder wordt getroffen en zijn herinnering en spraakvermogen weer terug krijgt. Anders is hij in dit smalle en inmiddels intolerante Nederland gedoemd om........ja wat eigenlijk?

Artikel: raadselachtige man in de Gelderlander

1 Reactie


Inmiddels is er een foto vrijgegeven van de onbekende man.
Foto onbekende man

zei: Bolus op 24/06/2006 om: 14:20u


Powered by Greymatter